Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig a legrámenősebb ügyeskedő lányok kapják meg a férfiakat?
Figyelt kérdés
2021. jan. 13. 13:09
11/14 anonim válasza:
Persze, hogy megvisel, ez természetes dolog. De tovább kell lépned, merd ha megrekdsz itt akkor sehova sem tart az életed. Később meg amikor szakít a barátnőjével, mert ráunt, akkor megint lepattint, mert ha ugyanott tartasz, mint X-évvel ezelőtt, az senkinek nem vonzó.
Ahelyett, hogy építenéd az életed, és megmutadnád neki meg a világnak, hogy mit hagyott ki, itt keseregsz és kuksolsz.
Egyszer tovább fog lépni a pasi is, és ha addig még többet fejlődsz, még szebb leszel, még vidámabb, még sportosabb akkor már bánni fogja, hogy kihagyott téged és le is fog rád csapni. De amíg csak eszet itt a kefét... addig ilyen jövőről ne is álmodozz!
12/14 anonim válasza:
Ha jelentem, szerintetek törlik? Bár ez csak egy kérdése a százból, nehéz lenne mindegyiket jelentgetni :)
13/14 anonim válasza:
Engem az visel meg ha a kérdező altal normálisnak mondott lanyok nekem nem adnak eselyt :/ f/27
14/14 anonim válasza:
Feljeszd Magad, sportolj, tanulj, ragyogj, vihogd ki! Nyárra már csorogni fog utánad a nyála, azt megmondom!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!