Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha nem merem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nem merem kimutatni az érzéseim?

Figyelt kérdés

Félek hogy a végén fájni fog, ha mindent "oda adok" amit tudok, érzelmileg. De emellett tudom hogy így is fáj, mert érzelmek nélkül meg nincs kapcsolat

Sajnos annyi önbizalmam sincs hogy magamban bízzak, nem még hogy ilyen fontos dologban másban, vagy talán nem is másban nem bízok, csak félek a saját gyengeségeimtől, hogyan kudarcba fullad, akkor megsem érte mindent oda adni?

Nem tudom

Járj el sportolni stb... Ne írjatok, járok, sőt még talán sportos alkatom is van, de az kevés ha az arcommal nem vagyok kibékülve

2021. jan. 11. 22:20
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Doktor ur! Olyan bizonytalan vagyok. Vagy mégsem?
2021. jan. 11. 22:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Az élet ilyen, elesel, majd felkelsz, és tovább folytatod, tudván, hogy újra eleshetsz. De közben pedig nem szabad elfeledkezni az út öröméről :)
2021. jan. 11. 23:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Mi van ha csak te látod rossznak magad? Sőt ez több mint valószínű. Ha nem próbálkozol sosem tudod meg mennyi mindenre vagy képes. Benne van a pakliban hogy elesel igen...de az is lehet hogy nem. Meddig akarsz még szenvedni ha akár jól is lehetsz??? Muszáj kilépni a komfortzónából hogy élj ne csak létezz!!! Érezz,adj hogy kaphass! Én hiszek benned, lesz még úgy is, hogy te fogsz bátorítani valakit!
2021. jan. 12. 02:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!