Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt?
Jogos a sértődöttséged.
Aki szerelmes volt belém, azt nem zavarom, nem hitegetem, nem húzok el előtte mézesmadzagot. Ez szemétség.
Viszont örülj neki, hogy akkor, régebben nem ment bele a kapcsolatba,
egy csomó energiát lerabolt volna, érzelmileg bántalmazott volna, ugyanezt művelte volna, mint most. Lehet, hogy a pasija is emiatt dobta. Nem lehet tudni. Egy éretlen, felelőtlen, IQ-szegény liba.
Tiltsd le mindenünnen és meg se ismerd, ha szembejön veled az utcán.
Átmenetileg dobta a pasija. Aztán közben megint összejöttek, vagy egy másik, régi udvarlójával.
Az ilyen egy bite-os libát felejtsd el.
Szia, látom ez egy régebbi bejegyzés, de szeretném, ha tudnál egy másik nézőpontról is.
Én pont hasonló helyzetben voltam nőként. A kapcsolatom az exemmel megszűnt én akartam a végét ő szerette volna, hogy működjön, de nem tudtam neki megbocsátani, ahogyan velem viselkedett.
Rá több mint egy évvel megkérdeztem hogy van.
Voltak depressziós hullámvölgyei főleg mikor részeg volt, ezeket nem tudtam elfelejteni, szerettem/szeretem és szeretni is fogom, de ezekkel együtt nehéz volt vele együtt élni főleg, hogy érzelmileg bántott is, nem is megyek bele...
A lényeg engem tényleg érdekelt a hogy léte és nem számítottam semmire. Úgy éreztem, ahhoz hogy teljesen véget vessek ennek tudnom kellett boldog és jól van, hogy ne azon aggódjak a szívem mélyén valami baj éri. Viszont mikor találkoztunk egy csapásra mint ha eltűnt volna minden ami rossz volt és azon kaptam magam már hetek óta randizunk és csinálunk mindent mint előtte. Aztán beteg lettem a hülye covidtól és ez olyan alkalom volt, hogy ne írjak, ne találkozzunk. Idő kellett hogy gondolkozzak és az a félelem és rettegés, hogy megint minden ismétlődni fog a padlóra küldött. Tudod a kommunikáció hiánya a legnagyobb probléma, hogy nem tudsz őszintén beszélni a partnereddel mert nem hagyja... lehet vannak olyan érzések a nő oldaláról, amikről a férfinek halvány lila gőze sincs, ti nem veszitek észre, de egy két mondattal úgy elintézitek, hogy a nő nem is mer a problémákról és az érzéseiről beszélni, mert úgy érzi süket fülekre talál vagy mindegy nem akarja megérteni. Ez pedig tudod melyik mondat? “Mert te fiatalabb vagy nálam.” Ez egy olyan gyomron ütés, hogy semmit nem tudsz rá mondani mert hirtelen nem tudsz 5 évet öregedni és a párod sosem fog egyenértékűnek látni. Te pedig nőként pontosan tudod sosem fog a párod elismerni.
Szerintem ez az amiért nem írt. Mert eldöntötte lesz e olyan hülye mint én és ad még egy esélyt had törjön darabokra. Vagy fasza csaj lesz és keres egy olyan férfit, akinek nem számít a fiatalsága, mert úgy szereti, ahogy van.
Örülök hogy leírtad a történetedet de szinte semmiben nem hasonlít az én helyzetemhez. Én ezzel a lánnyal nem voltam együtt csak párszor találkoztunk meg egyszer smároltunk. Nekem ez elég volt ahhoz hogy beleszeressek az ő részéről nem voltam érzelmek (legalábbis nem tudok róla). Sosem bántottam, nem adtam rá okot hogy haragudjon. Egyszerűen érezte hogy nem illünk össze és nem keresett. Aztán most mégis. Ez az ami érthetetlen számomra.
Azóta beszéltem vele és azt mondta hogy amikor írt akkor ittas volt és összevesztek a barátjával. De akkor ezek szerint mégis jelentek neki valamit.
De azóta beszélünk és sokkal közlékenyebb, nyitottabb és a találkozó is szóba jött, csak még semmi konkrétum nincs mert nem egy városban lakunk és nem egyszerű ebben a helyzetben utazgatni bármerre...
Egyébként abból is gondolom mert szerintem részegen sokminden olyan dolgot csinál vagy mond az ember amire tudat alatt vágyik de normális esetben nem tenné.
Pát éve szerelmes voltál belé, de Te nem érdekelted őt, ezért kénmyzelen voltál lemondani róla. Ez a múlt.
Most felkeresett, de nincs folytatás, nem válaszol. Mondj le róla.
Ffi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!