Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen tönkrementem, árnyéka vagyok önmagamnak egy szerelem miatt, ami esélyt sem kapott, hogy beteljesüljön, mihez kezdjek az életemmel?
Pont úgy szenvedtem mint te...
Két dolgot tehetsz: vagy leépíted magad és bekattansz vagy elfogadod a helyzetet (közben is szenvedsz, de tisztulni fog az agyad és nemcsak egy körül kattog az agyad.)
Nekem egyszer majdnem pszichózisom lett egy szerelmi bánat miatt.
Szóval tudom, hogy nehéz.:(
Te magadban elképzeltél egy csodálatos kapcsolatot, elméletben amiről ábrándozól, és szentül hiszed, hogy az tökéletes lenne.
Álmokat hajkurászol, és egy általad felépített álomvilágban élsz, ideje lenne felébredni mert így nagyon keserű lesz egyszer a valóság.
"Álmokat hajkurászol, és egy általad felépített álomvilágban élsz, ideje lenne felébredni mert így nagyon keserű lesz egyszer a valóság."
Nekem pokoli volt erre ráeszmélni. Azt csodálom, hogy egyáltalán túléltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!