Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok a beteljesületle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a beteljesületlen szerelemrol?

Figyelt kérdés

Vagyis amikor mind2 fel szereti egymást de valamilyen okból fogva nem lehetnek együtt.

Olyan válasz nem érdekel h de akik együtt akarnak lenni azok együtt lesznek.

Akinek volt ilyen elmeselé a történetet? Az is érdekel akinél végül osszejottek

Köszönöm

2020. dec. 7. 19:08
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ismerősöm ismerőse mesélte, hogy volt Olaszországban egy ilyen eset, hogy a két család utálta egymást, de a kölykeik meg egymásba zuhantak. És aztán Lőrinc barát meg... na, nem akarok spoilerezni, de nem lett jó vége.
2020. dec. 7. 19:18
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom, valamelyikőtök vagy mindketten kapcsolatban vagytok.

Ahogy a környezetemben tapasztalatom, nem éri meg felrúgni egy már meglévő kapcsolatot egy új szerelemért.

2020. dec. 7. 19:20
 3/9 anonim ***** válasza:
69%
Volt ilyen az életemben. Két ok volt amiért nem lehettünk együtt. Az én feleségem és az ő férje.
2020. dec. 7. 19:20
 4/9 anonim ***** válasza:
62%
Nekem ugyanez volt mint a 3-asnak, csak az én férjem és az ő felesége volt a két ok. Még mindig fáj.
2020. dec. 7. 19:29
 5/9 anonim ***** válasza:
71%
#4 nehezen múlik a fájdalom 🥺
2020. dec. 7. 19:31
 6/9 anonim ***** válasza:
76%
Hogy én férjnél vagyok, az számomra kevésbé ok, mert mi amúgy is beszéltünk már a válásról. De neki nem rossz a házassága és gyerekek is vannak mindkét oldalon. Az a helyzet, hogy 20 éve nem voltam ilyen szerelmes, de be kellett látnom, hogy a szerelemnek nem mindig van létjogosultsága. Újrakezdhetnénk százszor, de azelőtt se jutottunk előre, halálos sebeken kívül egy csók volt összesen amit kaptam, nem mondom, hogy nem érte meg érte megszületni, de a gyerekem miatt életben kell maradnom, szóval én befejeztem, nem érdekel már a sok felesleges kör. Soha nem leszek túl rajta, de már nem vagyok vevő a jeleire, meg semmire, holott még mindig rá vagyok hangolódva, elég jól tudom, mikor gondol rám és mikor adja ennek jelét, csak már én nem reagálok rá semmit. Nem azért, mert nem akarok, hanem mert már nem tudok.
2020. dec. 7. 19:54
 7/9 anonim válasza:
100%

Nálam ez a barátom legjobb barátjával történt meg. Beleszerettem, és ő is belém. Nem tartott sokáig amíg észrevettük. Csak néztük egymást... De a barátom ott állt köztünk, és fog is mindig.

Igaz én azóta szakítottam de ennek több okból kifolyólag akkor sem lesz jövője soha.

2020. dec. 7. 20:25
 8/9 anonim ***** válasza:

Nincs új a nap alatt.

Én férjezett egy gyerekkel, ő az élettársával 3 gyerekkel. Bő egy évig küszködtünk, de feladtuk. Nem működhet, fel akarja nevelni a gyerekeit.

Hónapokkal később is fájós, és nem lehet meg nem történtté tenni.

2020. dec. 7. 21:40
 9/9 anonim ***** válasza:

Mondhatjuk. Mi voltunk együtt, de "rossz időben" találkoztunk, mondhatni. Nem tudtuk akkoriban helyén kezelni a kapcsolatot, jellem és jövőbeli eltérés nem volt köztünk, emberileg is sokra tartjuk egymást.

Nekem viszont azóta lett egy szerető párom, akinél jobbat nem kívánhatok. Szeretem, és működik is a kapcsolatunk. Nyilván a "mi lett volna ha anno nem vagyunk idióták" gondolat néha felmerül, de nincs az a pénz, hogy én egy biztosan működő, boldog kapcsolatot felrúgjak, csak mert LEHET, hogy vele is működött volna. Ilyen szempontból ugye beteljesületlen, ellenben lezárt.

2020. dec. 7. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!