Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek árról hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek árról hogy egy 23éves lány aki egyetemen tanul,és egy 18éves srác aki szakács össze jönne? Van ezzel a kor különbséggel probléma,vagy később lehet?

Figyelt kérdés
2021. jan. 8. 21:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

ha most nincs vele probléma, később sem lesz; ahogy öregedtek, egyre kevésbé fog számítani

gyerekvállalás lehet egy bökkenő, ezt jó előre letisztázni, hogy ki mikor képzeli el. Illetve még egy; ha hamar van egyerek, a pasi meghülyülhet. Azt fogja érezni, hogy fiatalon lekötelezte magát és ő még élni akar. Ez nagyon veszélyes.

2021. jan. 8. 21:29
 2/5 anonim ***** válasza:
37%
En inkabb a diploma es szakmunkas bizonyos kulonbsegen gondolkodnek el. Persze, ha a srac csaladjanak jol meno etterme van, ahol elete vegeig biztositott a jo penz, akkor nem szoltam.
2021. jan. 8. 21:35
 3/5 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem nem lennének különösebb gondok. Biztos szép pár lennétek.:)
2021. jan. 8. 21:39
 4/5 anonim ***** válasza:
nem lenne evvel semmi baj
2021. jan. 8. 23:32
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ!😃

2es! Valahol igazad van,de szerintem nem a pénz itt a lényeg azért mert valakinek diplomálya van. Akkor nem is foglalkozok vele mert nem azért van velem hogy szeret hanem a pénzért...Nagyon sok diplomás ember van aki még a 200.000 ft-ot sem keresi meg. Csak jó szándékból irtam!😃

2021. jan. 9. 01:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!