Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a barátomba, szexuálisan is vonz, viszont
a szex az előző barátommal sokkal jobb volt, pedig belé
nem is voltam szerelmes?
Figyelt kérdés
Szóval a mostani barátommal jó a szex, de nem a legjobb az életemben, viszont szerelmes vagyok belé, nem tudnám most elhagyni.
Az előző barátomba nem voltam szerelmes, viszont a szex isteni volt vele, mindig volt orgazmusom.
Pedig azt gondoltam szerelmesen szerelmeskedni sokkal többet ad, nincs olyan hogy az nem lehet jó, sokkal jobban feltölt ha a szerelmeddel bújsz ágyba.
De nem igy van, és kicsit csalódott vagyok emiatt.
Jó vele a szex, de nem olyan egetrengető mint a másik sráccal.
A volt barátomnál már teljesen bebizseregtem mikor végigsimított itt-ott, de a mostani barátomnál nem érzem ezt, de nagyon szeretem pedig.
2021. jan. 6. 13:14
12/19 anonim válasza:
Csókolózni melyikkel (volt) jobb?
2021. jan. 6. 13:17
13/19 anonim válasza:
Nem működik vele annyira a kémia ezek szerint. Ez nem az érzelmektől függ.
2021. jan. 6. 13:21
14/19 anonim válasza:
"nem tudnám most elhagyni"
Ha amúgy is elfogod hagyni minek a kérdés?
2021. jan. 6. 13:29
15/19 anonim válasza:
Noknel fejben dol el a legtobbszor. A leirasod alapjan nem az inputtal van a gond, kenytelen leszel tudatosan onvizsgalatot tartani, hogy mi a problemad a szerelmeddel. Mert valami van, de csak a tudatalatti reszedben erheto el ez az informacio. De most tippelnek, hatha segit. Nem erzed magad elegge nonek mellette. Ennek oka, hogy o meg nem olyan ferfias viselkedesu, mint az ex. Aki lapatra lett teve, de nem azert, mert ferfiatlan volt. Valamelyik pszichologus megfogalmazta, hogy a szobaban egyedul ulve tok semleges allapotban van. Amikor belep egy ellenkezo nemu, tegyuk fel ferfi, akkor pont annyira fogja magat nonek erezni, mint amennyire a belepo ferfinak a ferfias kisugarzasa. Ha egy eros kisugarzasu ferfi lep be, akkor egybol beindul a nyalelvalasztas, szivdobogas, gyomorosszeszorulas, meg egyeb pajzan dolgok. Ha pedig egy nyamnyila figura lep be, akkor marad ugy ahogy van, es erdekesebb dolgok fele fordul a figyelem, mint peldaul a legyek szaladgalasa az ablakuvegen. Szerintem csak nem indulsz be elegge a szerelmedtol. De ezt neked kell letisztazni magadban.
2021. jan. 6. 13:38
16/19 anonim válasza:
Nem lehet, hogy az exeddel jobban el tudtad engedni magad, pont azért, mert vele nem volt a kapcsolat komoly ill. nem voltál bele szerelmes?
2021. jan. 6. 13:44
17/19 anonim válasza:
Szerintem az exedhez jobban vonzodsz/vonzodtal. Arrol beszelek, amikor nem tudod megmagyarazni de valami vonz benne, ha tetszik ez a kemia. Elozo baratnom nem volt egy brutal szepseg megis elkepeszto volt vele, mert konkretan mindent, tenyleg mindent tudtunk egymassal csinalni. A mostani baratnom fenyevekkel jobb csaj de o olyan kis prudebb fajta. De kompenzalja massal. Ahogy irtak, nem nagyon van sajnos olyan, hogy minden stimmel.
2021. jan. 6. 13:54
18/19 anonim válasza:
Vagy csak mert idősebb letél pár évvel, már nem élsz meg dolgokat olyan katarzisként. Meg ahogy egyre több párja van az embernek, egyre kevésbé varázsolja el a szerelem, szex. Az öregedés, a tapasztalatok mindent rutinná ,hétköznapivá tesz.Lehet, ha foditott sorrendben találkoztál volna a két sráccal, forditva élnéd meg.
2021. jan. 6. 14:01
19/19 A kérdező kommentje:
Kimaradt hogy emiatt. Emiatt nem tudnám őt elhagyni!
Lehet mondasz valamit. A mostani barátom fiatalabb, mint az előző, van köztük 5 év. 1 évvel tőlem is fiatalabb, de ez nem zavar, mert úgy érzem szellemileg feljebb van, csak lehet a kisugárzása még nem elég férfias. Ez az írásod most elgondolkoztatott. Köszönöm! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!