Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mihez kezd az, aki nem kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mihez kezd az, aki nem kell az igazinak?

Figyelt kérdés
Olyan reménytelen így minden.

2021. jan. 5. 13:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Kiír egy kérdést a gyakorira, hátha megvigasztalják.
2021. jan. 5. 14:18
 12/22 anonim ***** válasza:
Hello #10! Én eztet már mondtam, ne utánozzál. 😀😅
2021. jan. 5. 14:20
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Borzasztó érzés, főleg az, hogy utána mindenki mást hozzá hasonlít az ember, de egyik se ér fel hozzá. Távolságot kell tartani, szépen elfelejteni, hogy milyen ember Ő és utána találni mást. Ez hosszú idő sajnos.
2021. jan. 5. 14:26
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem kellek? Akkor picit pityergek. Sajnálom magam, és depressziós leszek. De pár ilyen nap után borzolt tollam megrázva, szépen tovább megyek. 😊😀
2021. jan. 5. 14:37
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
#13. Ez a leghosszabb stratégia: elfelejteni. Nem kell. Csak tudomásul venni és meglatni, h nem azt az embert szereted, csak eltévesztetted a hazszamot. 😊 Tollat megráz, és go tovább.
2021. jan. 5. 14:52
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat : legrosszabb* bár... freudi elszólás lehetett, mert valóban a leghosszabb is.
2021. jan. 5. 14:57
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
A másik gondolat, amit nagyon fontosnak tartok: az tisztelet. Első sorban magad felé, és a másik fél felé. Ha valóban szeretted, akkor igenis hogy kell meglásd a másik ember jogát a boldogságra ill. magad felé a jogodat, h igenis jár neked a boldogság, a szerelem. Egy másik ember dontésének a tiszteletben tartása egyben a magad tiszteletben tartása is. Az igazi ember szerelme nem birtokló. Örül neki, ha atadhatja, de nem rákenyszeritve. Tisztelet! Önmagad elfogadása (a rosszakat is), és ezzel együtt a másik elfogadása, az esetlegesen rossz/számodra negatív döntésének is.
2021. jan. 5. 15:16
 18/22 anonim ***** válasza:
50%
Én sem kellek az igazinak, elfogadtam, megértettem, de attól még mindennél jobban szeretem.. Nem szólok bele mit csinál, tiszteletben tartom az érzéseit, de jelen helyzetben úgy érzem örökké egyedül fogok maradni..
2021. jan. 5. 15:17
 19/22 anonim ***** válasza:
Akkor nem ő az igazi. Akkor csak azt hitted, hogy azonos a fejedben élő képpel, de nem. Hát, újrakezded és próbálkozol, míg meg nem lesz a számodra legmegfelelőbb, akinek te is az leszel. Ennyi.
2021. jan. 5. 15:29
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
#18 siráma felhozott bennem további gondolatokat. Sokan azért ragadnak bele a szerelmi banatba, mert a saját ego-juk játszik velük, az sérül egy visszautasitasnal (tudom, mert évekig szenvedtem en is. Amikor azt irtam, h párnap után go tovább, sokan azt hitték ezt vmi onelegult/narcisztikus személy irhatta. Hát nem. Pont az tud továbblepni hamarabb, aki már túl van a saját ego-ján. Aki meglátta már magában a gyengét és megszerette. És aki így másban is meglatja a gyengét, de így szereti. Igy már nem tökéletest fogja kergetni, hanem egy olyan embert, akit megszerethet, és aki viszont szereti. Ilyen ember pedig több van. Nem tökéletes, de számodra mégis az lehet. Nincs egy igazi. Vagyis van, de több emberben is megtálhatod (ha akarod, ha a szíved nyitott), és kiválaszthatod azt az Egyet, a Nagy Ő-t. 😊🥰❤️
2021. jan. 5. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!