Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az igazinak hitt után az igazibb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igazinak hitt után az igazibb?

Figyelt kérdés
Van itt olyan, akinek véget ért egy kapcsolata valakivel, akit addig az igazinak hitt és csak ezután találta meg azt, aki tényleg tökéletes számára?

2020. febr. 24. 21:07
 1/4 cseppszi ***** válasza:
100%

A szerencsésebbeknek több igazi nagy ő is lehet az életében, mig másoknak akár 1 se ...

Ismerek olyat akinek 50 évesen is sikerült megtalálni a következő igazi nagy ő -jét. (barátném anyukája)

25 L

2020. febr. 24. 21:09
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
23 éves voltam amikor azt hittem megtaláltam a nagy Ő-t! De aztán valahol valamikor valami megváltozott,és 6 év után szétmentünk. Jöttek rövidebb hosszabb kaocsolatok,sosem terveztem,vagy címkéztem fel az éppen aktuálist. ám most -nem akarom elkiabálni- valami olyanban vagyok benne ezzel a NŐVEL,amire ráfoghatom hogy "na ez az,ez hiányzott eddig" szóval szerintem létezik az igazi utáni igazi,feltéve ha az első igazi nem igazán az igazi :D
2020. febr. 24. 21:40
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nincs igazi, rengeteg melo van mindket fel reszerol. A valasom utan (azert mentem hozza mert ot szerettem a legjobban a vilagon es vele akartam csaladot) masfel evvel annyira beleszeretettem valakibe hogy hosszu honapokig jatszottam a gondolattal h megkoszonom az anyjanak h megszulte. Ez azert gaz mert 32 voltam ekkor, tehat nem tini fellangolasrol beszelunk:))) Azota eltelt 5 ev es mara a ferjem, nagyon szep szerelem van koztunk, nagyon sokat dolgozunk rajta h megmaradjon ez, de amint az egyik kikacsintgat biztos vagyok benne h jonne mas aki erdekes, aki valamivel meg tudja fogni az embert, aki olyat mutat amit meg nem lattal. Rengeteg "igazi" van korulottunk, kerdes h kit valasztunk es kitartunk-e mellette. Mindketten. Ha nem kolcsonos a dolog, az ugy nem az igazi.
2020. febr. 25. 06:51
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem olyan igazán belehalós, nagy szerelem egyszer volt eddig. Még várom, hogy talán fogom még ezt érezni.
2020. márc. 3. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!