Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Itt a legtöbben meg van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt a legtöbben meg van keseredve?

Figyelt kérdés

Sokan akik csalódás miatt, végső elkeseredésükben fordulnak idegenekhez tanácsért és jönnek azok akiknek az életük egy kalap sz.r és nem elég, hogy a padlón vannak a kérdezők ők még belé rúgnak egyet. "felejts el" "sose szeretett" "biztos mással van" "csak talonban tart"

Tipikus neked sz.r akkor másnak is legyen sz.r.

2021. jan. 1. 17:23
 1/10 anonim ***** válasza:
96%

Van benne valami, amit írsz. Pár éve nem ilyen volt ez az oldal. Barátságok szövődtek, én ismerek egy párt, akik itt kezdtek el beszélgetni.

Inkább társadalmi jelenség. Sokan élnek a legkisebb cél nélkül.

2021. jan. 1. 17:27
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szinte az egész társadalom meg van keseredve, ez a XXI. század, "Modern idők":

https://www.youtube.com/watch?v=ogoGG-jg104

2021. jan. 1. 17:28
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Tetszik a kérdésben fellelhető helyes igeragozás.

Amúgy igen, viszont ezek a válaszok sok esetben a múlt tapasztalataira épülnek. Akit csaltak már meg, vertek át hosszabb ideig, vagy még jelenleg is a szakításuk vagy csalódásuk fájdalmát élik át - nos, ők nem is tudnának másra gondolni.

És elég nagy a valószínűsége, hogy igazuk is van a dologban. Sajnos.

2021. jan. 1. 17:28
 4/10 anonim ***** válasza:
78%
Ez itt az elvált nők klubja, a jelmondat pedig, hogy dögöljön meg a szomszéd tehene is.
2021. jan. 1. 17:55
 5/10 anonim ***** válasza:
62%

Az ittlévők egyik fele meg van keseredve, a másik meg itt éli ki magát, mert az életben nyuszi.

Nézd meg, hogy itt az első botlásért, mind apróságért rögtön kidobná a másikat, de még inkább páros lábbal rúgná ki. Itt nem számít semmi, kőkemény mindenki, mint az acél, ő két gyerekkel télvíz idején is azonnal pattintaná a pasast, a csaj nem csinál valamit rögtön lapát...

A valóságban sehol nem látod ezeket a kemény arcokat, a környezeted egy jó része simán belesűlyed a vacak kapcsolatába, de itt a neten ő lehet a kőkemény, aki az első botlásnál azonnal intézkedne.

2021. jan. 1. 18:03
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
én meg vagyok keseredve, de próbálok nem lehúzni másokat D:
2021. jan. 1. 18:31
 7/10 anonim ***** válasza:
75%
5-ös! Jól összeszedted! Ez itt a lelki sérültek klubja, én ezt nem tagadom magammal szemben sem. Ha valakinek jó, az sérti a többit. Ha valakinek rossz, akkor marjunk bele, hogy egyből többnek érezzem magam. Ha valakinek rossz, akkor dobjuk be a "nekem százszor jobb" dumát. Nincs szexuális életed? Óóó, nekem 30 éves házasságomban naponta 2-3X van, és annyira szerelmesek vagyunk egymásba. Téged csalnak? A szemét pasit dobd ki. Egyébként meg biztos gyenge vagy az ágyban. A férfiak vagy kő gazdagok, 24cm-es légfrissítő palack vastagságú spermazuhany farokkal, óránként legalább hatszor tud lőni vele. Meg különben is, minden nő oda van érte. A másik típus a depressziós, minek élek ember. A nők a 85kg-jukkal ultra vonzók, vagy pedig sosem volt párkapcsolatuk tökéletes testtel, jellemmel. Aztán meg megy itt a nagy kamu kérózás, meg az egymás csesztetése. Röhejes az egész ebben a formában.
2021. jan. 1. 18:56
 8/10 anonim ***** válasza:
Én pl. nem vagyok megkeseredve, de minél többet olvasgatok itt, annál inkább ráébredek, hogy rendkívül értékes ember vagyok az itt megnyilvánuló átlaghoz képest mind erkölcsileg, mint intelligencia tekintetében. Nekem sokat adott ez az oldal. Nem gondoltam volna, hogy ekkora gondok vannak a toronyban némelyeknél.
2021. jan. 1. 19:29
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

8: és mégis itt vagy(unk).

Egyébként az oldalnak a legnagyobb előnye, hogy ki lehet lépni a vélemény buborékból, amiben él az ember.

Például az én ismeretségi köröm elég értelmiségi, a többségnek jól fizető multis karrierje van, incel talán 1db srác van (ő sem ilyen durva, mint a helyiek), a nők sem ezt a kemnyvonalat agyatlan feminizmust tolják, mint itt sokan.

Szóval kicsit belelátok abba, hogy mi megy az én világomon kívül.

2021. jan. 1. 19:37
 10/10 anonim ***** válasza:

Itt sokan ki merik élni magukat, vagyis ki tudják adni magukból a fájdalmukat. Én nem nevezném feltétlenül nyomiknak őket, valószínű hogy az életben normális emberek. Itt nem kell jópofi köröket futni, meg álszenteskedni. Amiatt se érezd magad többnek, hogy te sosem fejeznéd ki úgy magad mint itt páran. Szerintem ennek van terápiás haszna. Pl. a lányom osztályát kivitték a szabadba az osztályteremből, és megmondták nekik hogy ordítsanak, kiabáljanak. Ezzel vezették le náluk a feszültségüket, amit ez a maszkos téboly meg a bezártság váltott ki belőlük.

Szerintem a gyk-n is sokan "kikiabálják" magukat, én nem ítélem el őket.

2021. jan. 2. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!