Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg csak "engem" nyűgöz le a férfi komolysága,
legtöbbeket meg a humor?
Én még nem találkoztam ilyen nővel pedig jó lenne, mert én ilyesmi vagyok.
2020. júl. 1. 19:51
Senkit nem nyűgöz le csak önmagában a humor ha egy komolytalan, ostoba, gyerekes valami a csávó. De ugyan így cseszheti a komolyságát ha évente 2szer van olyan, hogy nevetünk egy igazán jót vagy poénkodunk valamin. Egyik se elég a másik nélkül.
2020. júl. 1. 19:51
Mi az istent jelent az amikor idézőjelbe teszed az engem szót?
2020. júl. 1. 19:52
4/12 A kérdező kommentje:
3! 😂😂 Hát ezen most nevettem egy nagyon! Nagyon aranyos volt! 😀
Örülök ha sikerült megnevetesselek, mert az értelmi fogyatékosoknak is kijár a jókedv!
2020. júl. 1. 20:09
Tudod definiálni mi az téma amirol veled komolyan lehet beszélni ?
2020. júl. 1. 20:11
Kérdező, nem csak idióták meg karótnyeltek vannak, a legtöbb ember a kettő közt mozog.
2020. júl. 1. 20:36
Mind a kettő fontos szerintem.
Illetve azt gondolom hogy a jó humorérzék egyik alapeleme egy bizonyos (nem alacsony) intelligencia. A jó vicc mindig valahol komoly és jó viccet buta ember nem tud csinálni.
Tehát szerintem van összefüggés. Egyébként nekem semmi bajom a komolysággal, szeretek én is komoly témákról beszélgetni.
De imádok nevetni és nevettetni. Szeretek mosolyogni, nekem a jókedv valahol a lételemem. Szeretem ha megmosolyogtatok valakit, szeretem ha ezzel akár csak 1 masodpercnyi vidámságot csempészhetek valaki napjába.
Van egy férfi ismerősöm, aki folyton hülyéskedik valamit. Ez nem jelenti azt hogy buta, sőt. És lehet vele komolyan is beszélni simán. De imádom ahogy feldobja az ember napját a puszta vicces lényével és ahogy ránezel jobban érzed magad tőle.
Nekem ez fontos:)
2020. júl. 1. 21:05
Minden túlzás taszító, engem is lenyűgöz a komolyság, mint amikor belök egy frappáns poént éppúgy. A lényeg, hogy tudni kell jól időzíteni, azaz egy jó humorú pasi is tud komoly lenni, a kettő nem zárja ki egymást. Ettől lesz valaki színes egyéniség, hogy nem egysíkú, sablonos személy.
2020. júl. 1. 21:18
Aki szereti a humort, általában az sem egy standup-ost képzel el :) Egyébként a humornak is sok fajtája van, van pl. a fekete vagy a szarkasztikus, ami tipikusan a csendes megfigyelő, "pók a sarokban" férfiak sajátja szokott lenni. És a humorhoz is sokszor kell intelligencia, hacsak nem valami altesti poénokra korlátozódik.
2020. júl. 1. 22:26
Kapcsolódó kérdések: