Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jól látom, hogy legjobban a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól látom, hogy legjobban a mediterrános, latinos külsejű/temperamentumú férfiak a keresettek?

Figyelt kérdés

Én azt látom, hogy az ilyen fekete/sötétbarna hajú, kreolosabb bőrű férfiakat kedvelik leginkább a nők. Sokkal könnyebben talál párt ilyen srác, mint mondjuk egy szőke, világosabb bőrű, de minden másban azonos szintű pasi.

Meg nagyon-nagyon sok magyar nő jön össze olasz, spanyol, arab, meg ilyen déli pasikkal, ők a legnnépszerűbbek.

Nőkben meg pont fordítva, köztük meg a szőke, kékszeműek fehérbőrűek a legkapósabbak.

Mitől lehet ez?

2020. jún. 22. 13:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
4%
A nők szeretik az alantas létformákat.
2020. jún. 22. 13:27
 2/13 anonim ***** válasza:
59%
Nőkből is a mediterrán típusúak a kapósabbak pedig.
2020. jún. 22. 13:46
 3/13 Ollókezű Edward ***** válasza:
88%
Nem. A legtöbb ismerősöm, barátnőm pont a nem mediterrán típusokra bukik. Az tény, hogy népszerűbb a barna haj és a barna szem, de nem mediterrán jegyekkel. De olyan ismerősöm is van, aki kifejezetten az északi típusokra bukik. Egyébként pedig nem szoktuk azokat sem csak a kinézetük miatt rögtön kukázni, akik nem felelnek meg az ideálnak.
2020. jún. 22. 13:51
 4/13 anonim ***** válasza:
30%
Nekem a világos szem, világos haj jön be.
2020. jún. 22. 14:01
 5/13 Ollókezű Edward ***** válasza:
96%

1-es: Akkor te nagyon népszerű lehetsz.

Kérdező: Megy itt a nyálcsorgatás majdnem mindenkire, fekete, barna, szőke, vörös hajra is, minden szemszínre, minden testalkatra, szóval nem lehetnek kifogásaid!

2020. jún. 22. 14:04
 6/13 anonim ***** válasza:
86%

Mivel a legtöbb ember különböző árnyalatú barna színű hajjal/szemmel/bőrrel rendelkezik, a nagy számok törvénye alapján természetes, hogy közülük talál valaki leghamarabb megfelelőt. De ezek közül a férfiak közül sincs mindenkinek párja.

Nem a szem/hajszín ennek az oka. Nem gondolnám, hogy pl egy fiatal Brad Pittre hasonlító férfi sokáig egyedül lenne.

2020. jún. 22. 14:38
 7/13 anonim ***** válasza:
77%
Ezen a nagy "mediterrán" típusozáson mindig mosolygok, mert a déli emberek jó része pont, hogy világos bőrű,világosabb barna hajú, és kék szemű. Bár engem az jobban megfog, ha egy férfiban van egy alap háziasság (nem döglik éhen ha nem főzök).
2020. jún. 22. 15:00
 8/13 anonim ***** válasza:
62%
Magyarul az arabok, négerek meg a cigányok? Nem tudom, nekem nem ez a tapasztalatom, pedig sok nőt ismerek.
2020. jún. 22. 15:08
 9/13 anonim ***** válasza:

Nekem pont, hogy az északi típusú pasik jönnek be, a mediterránok egyáltalán.

Bár az nálam gyakorlatilag mindegy, hogy barna/szőke (vagy vörös), kék/zöld/barna szemű, de eddig mindig ilyen sápatag típusok vonzottak, babaarccal. Gyengém a szőke haj+kék szem kombó, de a barna haj+barna szem is, világos bőrrel.

2020. jún. 22. 17:01
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Èn nem vettem èszre hasonlót. Meg meg is fordulhat a dolog. Magamból kiindulva, eddig minden barátom magas, szőke, kèkszemű volt, nagyon világos bőrrel. Pár hónappal ezelőtt viszont megismertem egy horvát srácot, azóta együtt is vagyunk. Napbarnított, barna hajú, magas, kèkszemű, odavagyok èrte. De nem elsősorban a külseje miatt, hanem mert olyan szuper szemèlyisège van, mint eddig egyik barátomnak sem volt :)
2020. jún. 22. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!