Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit szólnál, ha a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál, ha a párod vallást alapítana, amiben te vagy az isten?

Figyelt kérdés
Rólad készült festményekkel és szobrokkal rendezné be a lakást. Hozzád imádkozna evés és lefekvés előtt. Vasárnaponként gyertyákkal jönnének a hívek hozzátok, ő 1-2 órát beszélne rólad, azok meg énekelnének szintén rólad. Mindenki tizedet fizetne neked pénzben és ételben is. A párod, mint főpap/főapnő hozzálátna a kispapok/kispapnők kiképzéséhez, akik teljesítik minden kívánságod. Ellátnak mindennel, megvédenek mindentől. Tetszene?

2020. dec. 30. 12:20
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Ez nekem nagyon ijesztő lenne, szakítanék, aztán ha tovább zaklatna, hívnám a rendőrséget.
2020. dec. 30. 12:50
 12/33 anonim ***** válasza:
92%
Felszólítanám, hogy szüntesse be az egész vallást és minden gyakorlatukat, majd szakítanék és soha többet nem beszélnék vele.
2020. dec. 30. 12:52
 13/33 A kérdező kommentje:
Azért egy küldetést adnál neki? Hogy abban a tudatban élhessen, a tőled kapott feladatot teljesíti.
2020. dec. 30. 12:55
 14/33 anonim ***** válasza:
92%
A küldetés az lenne, hogy fejezzen be mindent, ami a vallásához köthető, majd felém se nézzen. Ez a küldetés.
2020. dec. 30. 12:56
 15/33 A kérdező kommentje:
De ez csak arra szól, mit ne csináljon. Arra is kaphatna, hogy mit igen?
2020. dec. 30. 13:00
 16/33 anonim ***** válasza:

Az a baj ,hogy az istennő elmenekülésének oka csak és kizárólag a fő pap lehet.Áldozzuk fel testvéreim és istennők meglátjátok hamarosan visszatér!!! :D

Most már csak azt kell kitalálni melyik vulkánba dobjuk be :)

És természetesen "én magam ugranék a vulkánba,ha nem tudnék ilyen jól fütyülni" :D

2020. dec. 30. 13:03
 17/33 anonim ***** válasza:

Csinálja azt, amit mondok, vagyis tegye a #14-esben írtakat.

2020. dec. 30. 13:04
 18/33 anonim ***** válasza:
Nekem igenis tetszene! :DD
2020. dec. 30. 13:12
 19/33 A kérdező kommentje:
9-18 ti mit tennétek a továbbiakban?
2020. dec. 30. 13:14
 20/33 anonim ***** válasza:

Parancsokat osztanék a híveknek. :D

Én magam is létrehoznék néhány új vallási törvényt.

De ez ugye csak elméleti kérdés? 😂

2020. dec. 30. 13:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!