Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan ritkák az idősebb nő - fiatalabb férfi párkapcsolatok?
Attól függ, mit értünk idősebb nő alatt... én azt látom a környezetemben, hogy sok olyan kapcsolat van, ahol 1-2-3-4 évvel idősebb a nő, és a kutyát nem érdekli. Ahol ilyen 8-10+ év van, az ritkább azért.
És ennek az okai sztem a következők:
- a nők közül nem annyian vonzódnak a fiatalabbakhoz, mint a férfiak közül
- a társadalom még mindig megveti, kineveti, kinézi az ilyen párokat... és nem mindenki annyira erős személyiség, hogy ezt tudja viselni... hogy folyton megnézik, meg sutyorognak a háta mögött, hogy a nő pénzeli a fiút, vagy a pasi perverz / mamimániás
- én azt látom még, hogy a férfiak részéről nagyobb igény lenne ilyen kapcsolatra, mert vannak elegen, akiknek ez a fétise, vagy csak simán jobban bejönnek az idősebbek... de az idősebbek nem mernek lépni, mert ugye terjengenek sztereotípiák azokról a férfiakról, akik az idősebbeket keresik, csak a koruk miatt... és van, akire ez igaz is, de a nők inkább óvatosak, és néha olyannak sem adják meg a lehetőséget, akire nem illik a sztereotípia...
értem ez alatt az ilyenek, hogy "biztos csak szexet akar", "kibeszél a haverjaival", "aki fiatalabb, az biztos sokat bulizik, ökörködik, iszik, jobban hajtja a vére", "épp a MILF-mániáját éli / épp most ért el a szex-bakancslistáján a 40+-es nővel tételre", "nem lehet rá számítani, nem érdemes vele komoly kapcsolatot kezdeni", "hamarabb lecserél másra"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!