Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zárkózik el folyton?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudok kiigazodni a lányon. Beszélgetünk és hülyéskedünk, jól érezzük magunkat, másnap pedig már nem is válaszol. Teljesen visszahúzódik. Nem beszélget egyáltalán, semmi. Tök azt érzem mintha megbánná hogy jól éreztük magunkat. Majd egy idő múlva ismét jókat beszélgetünk lelkileg kicsit közelebb kerülünk egymáshoz és ismét jön az,hogy "elbújik". Én ezt nem értem már tényleg. Mi az oka hogy így túráztatja a dolgot valaki? Csak kétségek közt hagy, azt hiszem hogy velem van a baj, de végiggondolom és semmi olyat sem teszek ilyen alkalmakkor,ami miatt meghátrálhat. Ennyire bonyolult lélek, vagy mit érezhet ilyenkor?2020. dec. 28. 09:08
1/10 anonim válasza:
Mennyi idős a lány? Volt már barátja?
2/10 anonim válasza:
Valami személyiségzavaros ostoba tinilány akinek hullámzó a kedélye.
Nem hiszem, hogy túl sok energiát kéne ebbe belerakni.
Nincs itt semmilyen "bonyolult személyiség".
Akkor vesz elő ha éppen unatkozik.
3/10 A kérdező kommentje:
28 éves. És igazából évek óta nem volt senkije, talán még sohasem, de most gonosz leszek, mert az alapján ahogy viselkedik és csinálja a dolgait, nem is csodálom. Tényleg miért jó ez neki?
2020. dec. 28. 09:26
4/10 anonim válasza:
Most komolyan,nem mindegy? Az ilyet hagyni kell a fenébe.
Szórakozzon mással. Ne töltögesd az ego puttonyát azzal hogy szaladsz utána mint a pincsikutya.
5/10 anonim válasza:
Én is belefutottam egy ilyen lányba. Utólag már azt mondom, hogy nagyrészt bánom, hogy először elhívtam randira, már nem tenném. Sőt 3 hónapig "együtt voltunk" , de hogy minek....? Addig menekülj, amíg nem érzel semmit iránta. Valószínűleg valami nincs nála rendben fejben, persze nem ismerem, lehet hülyeséget írok, de ha nem volt még barátja sztem hagyd. Először magában kell rendet tennie.
6/10 anonim válasza:
Gondolom havernak tekint csak, akivel jó poénkodni, de ettől még nem akar tőled semmit. Valószínűleg nem akar bátorítani, nehogy azt hidd, hogy a haverságon kívül más is lehet.
Nem értem az előző válaszolókat, komolyan. Miért kell ezért ilyen ordenáré módon megnyilvánulni egy ismeretlen emberről? Rettenetesen sok itt a megkeseredett ember.
7/10 A kérdező kommentje:
De még ha haverként is tekint rám akkor sem kéne ezt csinálnia. Egyébként szerintem sem lehet ő 100-as....
2020. dec. 28. 11:03
8/10 anonim válasza:
"Egyébként szerintem sem lehet ő 100-as...." Vagy egyszerüen rühelli, hogy állandoan a nyakába akarsz lihegni és ezért téged nem tart 100-asnak. Az a néha elhülyéskedtek pont elég neki belöled!
9/10 anonim válasza:
5ös vagyok. Tényleg elég lehangoló amit írtam na. Viszont nem tartom magam megkeseredett embernek, csak a saját rossz példámat írtam le. Persze voltak szebb momentumok, amikre szívesen emlékszik az ember, de visszagondolva nem ért meg ennyi befektetett energiát. :) a kérdező pedig majd eldönti, hogyan tovább.
10/10 A kérdező kommentje:
Nincs mit eldöntenem ezen. Hiába próbálom ha ez van folyton...
2020. dec. 28. 12:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!