Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok az olyan nőkről,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az olyan nőkről,akik rkölcsi problémázás nélkül elveszik más nő pasiját és utána mindenhol mutogatják, hogy együtt vannak ?

Figyelt kérdés
Tudom,vinni csak azt lehet elvileg, aki menni akar, de van az a nőtipus , aki foggla-körömmel szerzi meg magának a kiszemelt vadat, addig sündörög körülötte, mig nem boritja fel a meglévő kapcsolatát.
2020. dec. 27. 08:00
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Nem igy látom, ez túl fekete-fehér. A srácot én se mentegettem, bele is irtam a kérdésbe, hogy nyilván azt lehet vinni, aki olyan tipus. De tény, hgy az előző kapcsolattal nem voltak komoly gondok, és utólag úgy látom, sokkal jobb is lehetett, már csak ha arra gondolok, hogy a régivel nem veszekedtek, az ujjal meg egy csomót. Hogy mik miatt hagyhatta ott ? Pl : a régivel nem éltek együtt, máshol dolgoztak évekig. Az uj meg felkinálta neki, hogy költözzenek össze, fizessék felesbe az albérletet. Ennek pl semmi köze a szerelemhez és a tisztelethet meg a személyiségtipushoz, mégis elég fontos dolog, hogy hol tud lakin az ember. Tehát választhatta pl ezért is az ujat, hogy megoldódjon a lakhatása, ami a régivel önhibájukon kivül nme volt megoldott. Szóval ez nem ilyen fekete-fehér, hogy ha valaki korrekt ember, akkor bármi áron ki fog tartani a meglévő párja mellett.
2020. dec. 28. 07:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!