Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az olyan nőkről,akik rkölcsi problémázás nélkül elveszik más nő pasiját és utána mindenhol mutogatják, hogy együtt vannak ?
Teljesen mindegy.
Elvitte ennyi, ha a pasi valóban szerette volna a barátnőjét nem hagyja el.
Nincs mit túlbonyolítani ezen
#14: Konkrétan a drága húgomról írtam.
Ezért mondom, hogy olyan előfordul, egyszer az életben, hogy valaki foglalt férfiba szeret bele.
De akivel ez többször előfordul, pláne rendszeresen, ott azért nehéz arra hivatkozni, hogy nem a nő a hibás. Szerintem 10-ből 9 férjet simán ágyba tud vinni pár héten belül. De neki az a legizgalmasabb, akiért egy évig teperni kell.
Azt viszont látom, sajnos, hogy a hűséges férfi igen ritka.
#10 Ebben az esetben is a férfi hibás. Ő az, aki direkt hagyja a másik nőnek, hogy leszólja az ő barátnőjét, folyton rossz színben tüntesse fel.
Ha valaki az én páromról mondana rosszakat előttem, vagy akárcsak burkoltan célozgatna rá, hogy nem elég jó, azt igen gyorsan leállítanám. Megmondanám neki, hogy a saját magánéletével foglalkozzon, az én párkapcsolatomhoz semmi köze nincsen! Ha lehetséges, akkor teljesen kizárnám az életemből az illetőt. Odáig eleve el sem jutnánk, hogy az én bizalmam, szerelmem akár kicsit is meginogjon a párom irányába!
Én egyetértek a 10-essel. Lehet mondani, és hogos is, hogy vinni csak azt viszik, akit lehet. Ugyanakkor aki volt már hosszú kapcsolatban az tudja, hogy igenis vannak hullámvölgyek, és ilyenkor egy jó ember is képes meginogni, ha nem elég tudatos. Akkora tudatossággal pedig elképesztően kevesen rendelkeznek, hogy az aktuális érzelmeiktől, bizonytalanságuktól elvonatkoztatva lássanak egy helyzetet, kíméletlenül kiiktassák a zavaró tényezőt (aki a próbálkozó nő), és őszintén, asszertíven kommunikáljon a párjával a problémájukról, és megoldást keressebek rá. Ennek kéne lennie a normálisnak, de sajnos az ember gyarlóbb ennél. Félreértés ne essék, nem védem a félrelépő felet, csupán a harmadik felet sem tartom szerencsétlen, boldogságát kutató elveszett léleknek. Mert a legtöbbjük nem az.
Én is ismerek olyan nőt, aki kb sportot űz abból, hogy kapcsolatban lévő férfiakra hajt rá, aztán veri a mellét, hogy mikor épp melyiket hol kezelte le, mikor a barátnő nem figyelt. Mint mondtam, egyik férfi sem ártatlan ebben a szituban, de a nő egyenesen visszataszító.
19: nézd, magamról tudom, hogy egy ilyen helyzetben engem nem lehetne mozdítani sem. Pedig volt pár kapcsolati mélypontom és pár ember is, aki ezt ki akarta használni. Ez jellem kérdése. A srác döntése, hogy hiva fordítja a fejét: a kapcsolat felé, ahol megoldandó problémák várják, amit ha nem sikerül megoldani, normális ember minél kevesebb sérüléssel lezárja a kapcsolatot és kiheveri, mielőtt újba kezd - vagy pedig kifelé, ahol ott a jó partner illúziója(!) aki ugyanolyan hibás és tökéletlen, mint a párja, csak nem látja és hagyja magát belesétálni abba a kapcsolatba/viszonyba.
Ez nem úgy működik, hogy egyik nap az egyiket szereted, másik nap meg simán ugrasz egy másik kapcsolatba. Ez egy átmenet. És ez az átmenet ott kezdődik, hogy valaki kire figyel, hogy dönt a kapcsolat folytatását illetőleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!