Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk őszintén válaszolnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk őszintén válaszolnátok?

Figyelt kérdés
Mit tennétek, ha a barátnőtök nem szedhetne fogamzásgátlót és óvszert kellene húznotok?Elfogadnátok, lelépnétek, netán megcsalnátok?Mivel ez egy anonim oldal, kérlek válaszoljatok őszintén.

2020. dec. 26. 19:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Teljes mértékben elfogadnám.
2020. dec. 26. 20:35
 12/22 anonim ***** válasza:
0%
Megszakítással védekeznék.
2020. dec. 26. 20:38
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
akkor marad a gumi, ezért biztosan nem hagynám el!
2020. dec. 26. 20:40
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

A megszakítás nem védekezés.

2020. dec. 26. 21:43
 15/22 anonim ***** válasza:
10%

Ha szeretnéd bármikor bebizonyítom neked alátámasztva, hogy az. Tudom itt előszeretettel leszólják és tudom sokan megszívják, de csak is mert nem megfelelően csinálják. A tökéletes óvszer használat mellett 2% a teherbeesés esélye. A megszakításossal 4%. Tudom rosszabb de az általános óvszeres és gyógyszeres védekezés is rosszabbul teljesít, mint a tökéletes megszakításos. Veszélyes, de lehet használni, csak kontroll kell. Nem való mindenkinek, de sokan hosszú éveken keresztül így védekeznek.

2020. dec. 26. 21:50
 16/22 anonim ***** válasza:
35%

Persze így nincs védelem nemi betegség ellen, úgyhogy kell hozzá bizalom.

2020. dec. 26. 21:51
 17/22 anonim ***** válasza:
87%

16.-nak.

A nemi betegség a bizalmon múlik? Megyek, kidobom a szakkönyveimet, és törlöm a "Bőr és nemi bajok." mappákat a gépről.

Köszönöm a felvilágosítást!

2020. dec. 26. 21:58
 18/22 anonim ***** válasza:
13%

Értem, akkor az összes ember, aki nem óvszerrel védekezik, vagy gyereke van, az beteg? Az HIV-en kívül az összes némi betegség gyógyítható, egy csomót óvszer nélkül el lehet kapni.

Amúgy meg bizalmon. Ha a párod nem Afrikába jár gruppenezni, hanem alapvetően igényes akkor nem lesz gond. Ilyen erővel ne menj ki az utcára, mert meggyilkolnak, vagy elüt az autó. Kb hasonló esélyek ...

2020. dec. 26. 22:02
 19/22 anonim ***** válasza:
58%
Megcsalnám azonnal. Választhatok, hogy akire időt és energiát szántam és szeretem, arra vágyna hogy ne fogamzásgátlóval zavarja meg a szervezetet hanem óvszert húzzak, totál felhaborodnék. Teljesen elég ok arra, hogy szakítsak és kezdjem elölről az ideális partner keresését, úgyis OLYAN SOK van belőle, tudnék válogatni is.
2020. dec. 27. 01:57
 20/22 anonim válasza:
100%
értelmetlen ok a szakításra
2020. dec. 27. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!