Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A férfiaknak mi a véleményük...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak mi a véleményük arról, ha a barátnőjük pukizik ?

Figyelt kérdés
2020. dec. 25. 16:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%
Csinálja nyugodtan.
2020. dec. 25. 16:17
 2/13 anonim ***** válasza:
69%

természetes dolog. mindenki pukizik.. aki ezt cikinek érzi az gyerekes. nyilván nem kell egymás orra alá,de ha kiszalad akkor kiszalad. nem kell ezen izgulni

N

2020. dec. 25. 16:17
 3/13 anonim ***** válasza:
89%
Az angyalok is esznek babot. (Nekem mindig ez a film cím jut erről eszembe.)
2020. dec. 25. 16:19
 4/13 anonim ***** válasza:
80%
Azt gondoljak, h nem illik egy nőnek ilyet csinálni, viszont Ő uraságuk nyugodtan szellenthet, sőt minél hangosabb annál fickósabb.
2020. dec. 25. 16:31
 5/13 anonim ***** válasza:
4%
Hallatlan! Egy nő sosem pukizik. Ezt nyilván minden férfi tudja, és elképzelni sem lehet, ilyet, amiről írsz... Hagyd már a hülye kitalált meséidet! Majd a végén még azzal jössz, hogy néha szőrös a lábuk is, meg kakilni is szoktak mi?
2020. dec. 25. 17:57
 6/13 anonim ***** válasza:
87%
Inkább fingjon, mint egy murányi ló, mint hogy turkálja az ételt.
2020. dec. 25. 18:20
 7/13 anonim ***** válasza:
60%
Nekem nagyon tetszik, és vihogásra ad okot! Az egymás előtt púzogatós kapcsolataim voltak a legjobbak. Mármint nem magától a pukizástól, hanem a felszabadultságtól és a képmutatás-mentességtől.
2020. dec. 25. 19:28
 8/13 anonim ***** válasza:
73%
ugyanez, mint #7-nél. poént csinálunk belőle.
2020. dec. 25. 19:46
 9/13 anonim ***** válasza:
44%
Nők olyat nem csinálnak 🤢🤮
2020. dec. 25. 22:50
 10/13 anonim ***** válasza:
9%

Biztos jó baráti kapcsolatok lehettek, nem szerelmi kapcsolatok. Én sosem várnam el, hogy valaki szagolja a bűzömet, tiszteletlenségnek tartom, nem intim és meghitt ahogy páran próbálják beállítani.

Figyelj, a szemedbe senki nem fogja mondani, hogy undorító vagy, azt mondják, hogy nyugi csináld te is mint ő. De undorodnak tőle, te hogyan reagálnál ha a szerelmed bűzfelhőt húzna maga után? Na ugye! Qrvára kiábrándító, főleg ha nem is fogja vissza magát. Pont az az álszentség, hogy megpróbálunk valamit pozitívnak beállítani ami negatív. Természetesen tudom, hogy emberi dolog és, hogy mindenki akinek van bélműködése csinálja. Viszont nem kell megosztani szerintem, lehet diszkréten is végezni.

2020. dec. 25. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!