Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet túltenni magad valakin gyorsan úgy hogy ne fájjon annyira?
Szerelmes vagyok már 2 éve, de nem lehetünk együtt. Nem részletezném, hogy miért, de elszeretném felejteni. Hogy csináljam?
Az a baj, hogy az életem része, sokszor rám ír vagy felhív.
Próbáltam már mással elfeledtetni(tudom nem szép dolog, de megpróbáltam), de nem ment. Mindenkiben őt keresem, de senki nem fog meg annyira, sőt inkább taszít mindenki aki nem ő, ha kapcsolatról van szó, ezért hiába akarok és próbálok mással lenni nem megy.
Most próbálok csak nem foglalkozni vele, de tudom hogy ez nem fog sokáig így menni, mert vagy nem bírom ki vagy megsajnálom.
Csak túl akarok lenni rajta minél előbb, hogy végre ne nyomasszon belül ez a dolog. Már nem akarom ezt érezni, mert csak tönkretesz.
Mit tegyek? 22L
Ja, meg igen... amiket 1-2 ír, az full alapvető dolog. Azt gondoltam, hogy ezt nem kell részletezni.
De lényeg, hogy egy új érzés el tudja nyomni a régit. Kérdés, hogy van-e értelme belebonyolódni mással akármibe. Szerintem jobb így, mint egyedül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!