Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Előfordult már veled, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordult már veled, hogy sikerült valakin túltenned magad, majd 1-2 hónap múlva hirtelen befurakodik a gondolata a fejedbe, a szívedbe?

Figyelt kérdés

Már bő egy hónapja nem csak hogy nem jut eszembe, de mikor eszembe jut, hidegen hagy. Erre ma, egész nap olyan erősen itt van bennem. Reggeltől a fejemben van, folyamatosan azt várom, mikor bukkan fel. Hirtelen elkezdett hiányozni. Voltatok már így? Miért lehet ez? Nem is főként hiányzik, hanem olyan érzésem van folyamatosan, hogy bármelyik pillanatban feltűnhet, jöhet tőle üzenet.

Egyszerűen úgy érzem, hogy "itt van" (ezt nem tudom megmagyarázni, ilyet még nem éreztem).

2020. nov. 26. 21:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Néhányszor.
2020. nov. 26. 21:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Volt, és akkor érkezett tőle üzenet, mikor épp elsirtam magam az érzés miatt..
2020. nov. 26. 22:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Volt már ilyen, aztán mikor 1-2 hónapig mégsem jött az az üzenet, akkor újra elfelejtettem.
2020. nov. 27. 16:44
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Persze. Egyszer működök, szinte már nem is fáj, utána szétesek és csak ő jár a fejemben.

4 hónap...

2020. dec. 13. 15:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Késő bánat, most már utánad a vízözön...
2020. dec. 13. 23:22
 6/6 A kérdező kommentje:

Érdekes, mert valóban keresett.

#5 Nekem szántad? Mire?

Lehet, de ez van.

2020. dec. 14. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!