Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez csak legenda, vagy tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak legenda, vagy tényleg létezik ilyeb?

Figyelt kérdés
Valaki akinek kötődési problémái vannak, szerelmes lesz, azt eltitkolja a másik fél elől, és inkább úgy viselkedik vele, mintha a háta közepére sem akarná. Kerüli, nem beszél vele. Leganda az, hogy a kötődési problémas emberek elmenekülnek a szerelem elől, vagy tényleg van ilyen?
2020. dec. 23. 10:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
85%

Ott bukik meg az egész, hogy még alig lett szorosabb a viszony, de te már szerelemről írsz. Ő nem szerelmes, de nem akar megbántani.

Aki tényleg nincs rendben fejben, az tök más.

2020. dec. 23. 11:19
 12/21 A kérdező kommentje:

10-es: ki mondta hogy meg akarom gyógyítani? A kérdésemben ezt hol látod?

11-es: hol írtam szerelemről? Max ebbe a kategóriába raktam.

2020. dec. 23. 11:22
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

#12 "Valaki akinek kötődési problémái vannak, szerelmes lesz"

pont itt

2020. dec. 23. 11:32
 14/21 A kérdező kommentje:
Ez szimplán kötekedés. De csak nyugodtan.
2020. dec. 23. 11:34
 15/21 anonim ***** válasza:
80%
Kötekedés? :D De hát te kötöttél belém, holott te írtad. Mindegy. Az egod nem bírja el, hogy nem kellesz neki. Pedig inkább örülnél, hogy így vagy úgy, de nem kell vele kínlódnod a jövőben, bármilyen kattja is van. Majd rájössz a saját károdon, az ilyennek segíteni se lehet.
2020. dec. 23. 11:45
 16/21 anonim ***** válasza:
84%

"10-es: ki mondta hogy meg akarom gyógyítani? A kérdésemben ezt hol látod?"

Onnan, hogy felteszel egy olyan álértetlenkedő kérdést, amire egy 10 éves is tudja az objetkív választ. Mindenki tudja, hogy létezik ilyen ember és ilyen viselkedés, nem is kevés. Nyilván az ilyen kérdések csak önigazolás céljából születnek, semmi más értelmük nincsen.

2020. dec. 23. 11:48
 17/21 A kérdező kommentje:
Kiírok egy kérdést, ami a kötődési problémáról szól, hogyha valaki szerelmes lesz, a kötődési problémája okoz-e gondokat. Nem én kötekszem, te kötsz belém.
2020. dec. 23. 11:49
 18/21 A kérdező kommentje:
Nyilván én még nem találkoztam ezzel a jelenséggel, azért kérdeztem. De karácsony előtt ennyi frusztrált embert...
2020. dec. 23. 11:50
 19/21 anonim ***** válasza:
73%
Kerdezo, megis milyen valaszt varsz? Mindenki azt irta, hogy igen, problemas. A "legendak" is ezt tamasztjak ala. Mi szeretnel meg, mit irjunk valasznak?
2020. dec. 23. 12:29
 20/21 anonim ***** válasza:
15%
Tudsz az illető előéletéről valamit, szülők válása esetleg, rossz gyerekkor? Ebből is eredhet ez a fajta rettegés az elköteleződéstől.
2020. dec. 23. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!