Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letezik olyan ferfi aki egymas utan ketszer is eltud elvezni szunet nelkul, vagy ez csak "legenda"?
Mint no kerdezem,azert mert cheteltem egy fiuval aki azt tudta nekem mondani, hogy o bizony egymas utan tobbszor is el tud elvezni.
Hat enyhen szolva ketelkedtem benne :)
Ezt mondta chaten 😂 Ez most vicc kategória? Ha mégsem így van akkor mit csinálsz, felhívod a TEK-et hogyaszongya "azt ígérte többször egymás után elélvez de alig állt fel neki és 5 perc alatt elsült majd lekonyult egyből kérem vegyék őrizetbe mert nem ezt ígérte"? 😂
Egyébként igen létezik, de ezt sosem tudod meg amíg nem vagy ott. Amúgy tanács: minél inkább fényezi egy pasi magát, hogy milyen jó az ágyban meg így-úgy ki fog elégíteni - a valóságban annál siralmasabb lesz az "eredmény".
Mit értesz szünet alatt?
Mert úgy működik a dolog, hogy élvezés után eltelik 2-5 perc és újra akcióra kész a következő élvezésre.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!