Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez csak legenda, vagy tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak legenda, vagy tényleg létezik ilyeb?

Figyelt kérdés
Valaki akinek kötődési problémái vannak, szerelmes lesz, azt eltitkolja a másik fél elől, és inkább úgy viselkedik vele, mintha a háta közepére sem akarná. Kerüli, nem beszél vele. Leganda az, hogy a kötődési problémas emberek elmenekülnek a szerelem elől, vagy tényleg van ilyen?
2020. dec. 23. 10:46
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
63%
Ez nem legenda, a kötődési problémák ténylegesen létező dolgok. Olvass egy-két pszichológiai cikket róla.
2020. dec. 23. 10:47
 2/21 anonim ***** válasza:
33%
Sőt, sokan azért nem lépnek, mert tudják, hogy kevesek a másikhoz. Pl. csórók a csajhoz.
2020. dec. 23. 10:49
 3/21 anonim ***** válasza:
85%

Vannak érzelmileg labilis emberek ,de sokaknak semmi bajuk, ezt viszont fel lehet használni jó kifogásként is.

A lényeg, hogy jobban jársz, ha elkerülöd, nem kell utánuk futni, ha nem kellesz.

2020. dec. 23. 10:50
 4/21 anonim ***** válasza:
42%
Féltik az érzelmeiket, emiatt tartanak távolságot.
2020. dec. 23. 10:51
 5/21 A kérdező kommentje:

Egyes: Tudom hogy vannak kötődési problémas emberek. A kérdésem nem is az volt hogy léteznek-e?

Kettes: az illető nincs visszautasítva, sőt! Mégis hideget-meleget játszik.

2020. dec. 23. 10:51
 6/21 anonim ***** válasza:
76%
Nem kell foglalkozni veluk. Keress olyat, akinek nincsenek kapcsolatteremtesi problemai. Nem ertem, hogy miert akarnak mentalis problemakkal kuzdo emberekkel kapcsolatot masok. Abban mi a jo, hogy mindketten szenvedtek?
2020. dec. 23. 10:57
 7/21 A kérdező kommentje:
Nem tudtam hogy az van neki. Később derült ki. Ahogy szorosabb lett volna a kapcsolat. Akkor hirtelen össze-vissza kezdett el viselkedni.
2020. dec. 23. 10:59
 8/21 anonim ***** válasza:
80%
Hany evesek vagytok? Inkabb csak jobban megismert es rajott, hogy nem ezt akarja. Hagyd a fenebe. Ha meg mentalis baja van, azzal sem akarnal szivni a kesobbiekben, hidd el.
2020. dec. 23. 11:02
 9/21 A kérdező kommentje:
Teljesen logikátlan az egész viselkedése. Sokszor azt sem tudtam/tudom mi a baja? Hirtelen a semmiből minden előjel nélkül elzárkózik.
2020. dec. 23. 11:08
 10/21 anonim ***** válasza:
63%
Létezik ilyen, bár ritka, hogy az ilyen ember ne próbáljon másokat is megnyomorítani a személyével. Ő legalább korrekt, ha már nem kezelteti meg nem csinál vele semmit akkor inkább nem büntet ártatlan embert azzal, hogy összejön vele. El ne hidd azt, hogy egy ilyen embert puszta szerelemmel meg tudnál gyógyítani, ne kaparj ilyen ember után mert csak sírás lesz a vége.
2020. dec. 23. 11:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!