Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy ismerős facebookon egyfoly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ismerős facebookon egyfolytában az álompárjával ünnepelteti magát, pedig nincs bennük sok közös. Miért csinálja ?

Figyelt kérdés
Nagy szavakat használ, százával tölti fel a szerelmes posztjait, a párja sose töltött még fel. Ráaádsul elszerette az előző barátnőjétől. A képek alapján álompárnak gonodlnánk őket, de még csak közös hobbijuk, érdeklődési körül sincs, a férfi sikeres, karrierrel, életcélokkal, a csaj 10 év laatt járt ki egy felsőoktatási szakot 5 év helyett, majdnem kicsapták, mire befejezte. Mire fel gondolja, hogy ő lenne a pasi álomnője, mikor semmit nem tud hozzá képest felmutatni,nem azonosak az érdeklődési köreik,a szerelem is azzal indult, hogy elszerette mástól és egyfolytában udvarol neki lány létére. Egy alterbativ valóságban él és a fb posztokkal gyógyitja magát, mert tudja, hogy nem ez a valóság ? Vagy miért csinálja ? Már az ismerősöknek is rém kellemetlen a sok szerelmi vallomása.
2020. dec. 23. 10:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
84%

Jaj cicuka, elszeretni senkit nem lehet. Egyszerűen van olyan, hogy bele szeret másba, fogadd el.

Ha valaki posztol egy olyan oldalon ami erre való, az nem jelenti azt, hogy nem boldog.

Te meg keress hobbit..

2020. dec. 23. 12:30
 12/22 A kérdező kommentje:
Még egyszer leirom, aki kötekedni jár az oldalra, keressen más topikot, van még százezer másik kérdés a gyakorin. El lehet szeretni, szó szerint rámászott és addig udvarolt, mig nem szakitott az előző párjával - de ez egy másik történet. Mielőt megint lecicukáznál : nem, nem vagyok rá irigy és nem vágyom a pasijára sem.
2020. dec. 23. 12:32
 13/22 anonim ***** válasza:
90%
De most miért lepődsz meg azon, hogy téged ekéznek? Mi közöd hozzá? Miért mások életén rágódsz, neked nincs sajátod? A legnagyobb jóindulattal kérdezem.
2020. dec. 23. 13:22
 14/22 anonim ***** válasza:
82%
12. Akkor mire vágysz? Hogy mindennek elmondjuk a csajt? Azt már megcsináltad egyedül.
2020. dec. 23. 13:24
 15/22 A kérdező kommentje:

Feltettem egy kérdést, de nem arra válaszolnak, hanem az én lelkivilágomban vájkálnak, kombinálnak. A feltett kérdésre várok értelmes válaszokat,összefüggő gondolatmeneteket, nem baromkodó kötekedéseket.

Mi közöm hozzá ? Erre azt tudom mondani, hogy minden jogom megvan kiirni bármilyen kérdést, ami foglalkoztat, azért van az oldal. De hogy neked mi közöd hozzá, hogy kiirtam és miért foglalkoztat , azt nem vágom.

2020. dec. 23. 13:28
 16/22 A kérdező kommentje:
"A legnagyobb jóindulattal kérdezem." Hát persze, csupa jóindulattal. :)
2020. dec. 23. 13:28
 17/22 anonim ***** válasza:
89%
Igen, mert sajnálom az ilyen görcsöket, akik más életén lovagolnak. Ajánlanám, hogy csinálj jó dolgokat és legyél jó ember és akkor értékes emberi kapcsolataid lennének, és eszedbe sem jutna mások életét kipletykálni és másokat szidni, illetve ehhez kórust keresni. Ami most nem jött be. Ha fejlődőképes vagy, elgondolkodsz ezen és változtatsz. Ha nem vagy az, akkor maradsz ilyen.
2020. dec. 23. 13:43
 18/22 A kérdező kommentje:
1. nem vagyok görcs. 2. nem lovagolok semmin, kiirtam egy kérdést, amihez minden jogom megvan. ellenben neked semmi jogod felülbirálni a kérdésben elhangzottakat , hisz egyik szereplőt sem ismered a történetből,és nem is értem, mit keresel itt,ha nem tetszik, menj máshová .3. soha nme pletykálok, de ez nme ide tartozik, és már megint számonkéred (!!!!!!!!!!!!!!!) rajtam, hogy miért irtam ki egy kérdést. (mi közöd hozzá, te vagy a gyakori tulajdonosa ?????? ) 4. ha egy épkézláb választ nem tudsz adni a kiirt kérdésre, ami miatt az oldal létrejött, mit csinálsz itt ? 5. ne te adj nekem tanácsokat, hogy hova kellene fejlődnöm, sepregess a saját házad táján, bőven van mit. 6. ha még egyszer másra válaszol valaki, mint amit a kérédsben kiirtam és elkezd engem vegzálni, hivatalos levelet fogok irni az oldal üzemeltetőjének, hogy tiltsanka le titeket. minden jót !
2020. dec. 23. 13:47
 19/22 anonim ***** válasza:
92%
:-) Tényleg nem vagy görcs. Mit hisztériázol itt? Ha mindenki szembe megy veled az autópályán, az szerinted miért van?
2020. dec. 23. 13:50
 20/22 A kérdező kommentje:
Ok, irok az üzemeltetőknek, hogy sürgősen kezdjenkek valamit a kötekedő trollokkal, mert úgy ellepték az oldalt, hogy csomó topikban csak őket lehet olvasni manapség.
2020. dec. 23. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!