Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szenvedek miatta ha nem is akarok vele lenni?
de, valószínű vágynál rá külsőre, csak épp más életcéljai vannak...
És ha találsz olyat, aki lehazudja neked a holdat is, de legalább ronda, annak hinni fogsz?
Szerintem azért szenvedsz, mert az, akire vàgysz, kiderült, hogy nem létezik. Úgy értem, hogy ő nem olyan, mint képzelted. Az illúzió hiànyzik, amit ráhúztál, nem ő maga. Lehet, hogy mèg szeretethiányod is van. Akinek az van, hajlamosabb az illúzió gyártásra, mert nagyon szeretne már kötődni.
Én is voltam màr így nem is egyszer. Mindig szenvedtem, de tudtam is, hogy nem akarom őt, mert nem illünk össze, nem ilyennek képzeltem.
El fog múlni, szerintem ismerkedj.
Pont ugyanez van velem is.
Szeretek egy embert, ő is engem, de egyszerűen nem tudunk együtt működni...ráadásul mikor majdnem összejöttünk, akkor mindenki kinevetett minket. Egyszerűen vannak dolgok, amik jobbak fantáziaszintjén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!