Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig kell mondogatnom magamnak azt hogy nem akarok párkapcsolatot - amire tényleg elhiszem? (36/F)
Hiszen ha valamit nagyon akarunk akkor azért bármit megteszünk.
Viszont én nem teszek meg közel sem mindet azért - hogy érdemes legyen párkapcsolatot kialakítanom.
Ergo nem akarok párkapcsolatot.
Viszont évek óta hiába mondogatom ezt magamnak, mert belül mégis üresség, sivárság, és vágyakozás van a szerelem/párkapcsolat iránt.
Mikor fog ez megszűnni? Csak a halálommal ér majd véget a szenvedésem?
Lusta vagyok. Az lehet. Vagy inkább az akaraterő hiányzik.
Sajnos ebből az "állapotból" amiben vagyok/élek - innen évek kemény munkája lenne számomra, amikor azt mondhatnám - most már készen állok belevágni egy értelmes párkapcsolatba.
(Erre persze egyből gyártom is a kifogásokat raklapszám - h akkor úgyse találnák csajt, nem nekem való, nem is tudom milyen, nekem az úgyse sikerülne stb.)
Azt is tudom hogy ezek kifogások amiket én találok ki.
Viszont nehéz lenne elindulni a fejlődés/változás útján. Ezért ha már nem csaphatom be önmagam a kifogásokkal - akkor inkább a vágyat kéne elengedni.
Vagy ugye változtatni kéne. De ehhez meg nincs erőm, önbizalmam, kitartásom stb.
Úgyis rövid az élet, és ahogy most épp élek - már nem biztos hogy túl sok van vissza. (Íme még egy kifogás.)
A lényeg hogy ha nem csinálok semmit, akkor nem várhatok a világtól sem semmit. És inkább ezt akarom, mert ez egyszerűbben tűnik. Csak a sóvárgást kéne felszámolnom magamban.
Olvas fejlesztő könyveket, menj el ilyen tréningekre és utána vágj bele!
Öltözz valamennyire jól, vedd elő a jó kedved, legyen hobbid is, tudj mesélni érdekesen magadról. Gyermekkortól, addig ahol most tartasz. Legyen pozitív jővő képed, tervek, álmok megvalósítása (csak pozitív álmokat)
Szedd össze magad!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!