Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi ideig kell mondogatnom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideig kell mondogatnom magamnak azt hogy nem akarok párkapcsolatot - amire tényleg elhiszem? (36/F)

Figyelt kérdés

Hiszen ha valamit nagyon akarunk akkor azért bármit megteszünk.

Viszont én nem teszek meg közel sem mindet azért - hogy érdemes legyen párkapcsolatot kialakítanom.

Ergo nem akarok párkapcsolatot.

Viszont évek óta hiába mondogatom ezt magamnak, mert belül mégis üresség, sivárság, és vágyakozás van a szerelem/párkapcsolat iránt.

Mikor fog ez megszűnni? Csak a halálommal ér majd véget a szenvedésem?

2020. nov. 25. 15:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Elobb utobb csak fel kell noni, nalad ez meg varat magara.
2020. nov. 25. 15:59
 12/18 A kérdező kommentje:

9, Értem én is. Akkor talán kipróbálok Buddhista meditációs módszereket is ;)

10, Jó olvasni azért ilyen történeteket, és örülök neki hogy neked ez így összejött.

11, Fel kéne nőnöm valóban, de ahhoz meg kéne változtatni ez egész felfogásom.

Sajnos az a nagy bökkenő, hogy most úgy látom számomra már csak egy bizonyos "út" van - amin keresztül fejlődhetnék - és ezután "normális" életem lehetne.

Viszont számomra ez a lehetőség a legnagyobb félelemem is egyben. Semmi mástól nem félek úgy, mint hogy elinduljak efelé a változás felé.

Így viszont hogy úgy tűnik nincs más lehetőségem - az marad csak hogy beletörődjek a sorsomba.

De ezt tudatosan akarom ezentúl csinálni. Már tudom hogy miért is ilyen az életem, és hogy a világból érkező "csapásokat" valójában önmagamnak köszönhetem. Illetve a döntéseimnek.

Mégis azt érzem könnyebb elengedni a vágyat, vagy bármit. Még a további szenvedéseket is bevállalom - csak ne kelljen elindulnom azon az úton - és felelősséget vállalnom önmagamért, és az életemért.

Ezért gondoltam kiírom a kérdést - hátha valaki már járt a "nyomdokomban" és sikerrel járt - úgy hogy benne maradt a "régi szerepébe".

2020. nov. 25. 16:09
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Csak addig, amíg eljön az az idő, hogy már hiába szeretnél, akkor se fog összejönni. Na, ekkor már győzködni sem kell magadat.
2020. nov. 25. 16:39
 14/18 anonim ***** válasza:
Kevesebb ideig, mint azt, hogy akarsz.
2020. nov. 25. 16:50
 15/18 anonim ***** válasza:
Ez nem így működik, kedves Kérdező... Az érzéseket nem lehet elnyomni, elfutni előle, vagyis megpróbálni meg lehet, kinek jobban, kinek rosszabbul megy, de mindig ott fog motoszkálni a dolog. Miért nem szeretnél kapcsolatot? Miért érzel így? Kicsit láss rá mélyebben az érzéseidre, térképezd fel azokat, és valószínű meg fogod kapni a kérdésedre a választ :)
2020. nov. 25. 22:01
 16/18 A kérdező kommentje:

15,

Igazából szeretnék kapcsolatot.

Viszont nem találtam meg magamban az akaraterőt/elszántságot - ami ahhoz kell hogy a mostani állapotomon változtassak.

Így viszont hogy nem tudok változtatni - le kell mondanom a párkapcsolatokról is (hiszen így másnak is csak szenvedést okoznák).

2020. nov. 26. 12:08
 17/18 A kérdező kommentje:

Tovább keresem önmagamban az akaratot. Ha megtalálom akkor rendbe hozom az életem.

A meditációval is keresni fogom az ürességet. A nem gondolkodó tudatot. Ha előbb ezt tudom stabilizálni - akkor valószínűleg el tudok majd engedni mindent.

2020. nov. 26. 12:10
 18/18 anonim ***** válasza:
15-ös vagyok. Azt hiszem értem, mire gondolsz. Azt viszont fontos tudnod, hogy azért, mert érdektelenül állsz hozzá egy kapcsolathoz, annak nem feltétlenül az az oka, hogy te nem akarsz kapcsolatot. Lehet nálad valamiért ez alakult ki, vagy lehet, sőt biztos, hogy te máshogy élsz meg dolgokat. :) Simán elképzelhető, hogy te máshogy éled meg a szerelmet, azért is irtam neked, hogy kicsit nézd meg melyebben a dolgokat, a működéseidet és akkor jobban fogod tudni kezelni ezeket a dolgokat és sokkal nyugodtabb is leszel :)
2020. nov. 26. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!