Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire " zavaró tényező "...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire " zavaró tényező " ha a férfinak van egy gyereke előző párkapcsolatából? Mennyire tabuk az ilyen férfiak nektek nőknek?

Figyelt kérdés
2020. dec. 23. 01:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
23%

Ha a csaj szingli és van választási lehetősége, kerülje az ilyen pasit, mert az ex feleség, vagy anyuka mindig kavarni fogja a hétköznapokat, pokollá teszi az életet, az imádott pasi meg ezt lehetővé fogja tenni, sőt, támogatni fogja ebben a nőt.

Majd nézegetni lehet egy félresikerült gyereket, aki majd az apja nyakára és pénztárcájára szárad

2020. dec. 23. 07:39
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Annyira szeretem az apját, hogy nem gond a gyerek, sőt hónapok óta folyamatosan az van bennem, hogy szívesen gondoskodnék róla.

Én sem tudtam ezt régen elképzelni, de mostanra természetesnek érzem.

N32

2020. dec. 23. 08:01
 13/19 anonim ***** válasza:
77%

Nálam kizaro ok.

Családalapításra csak gyernektelen pasi jöhet majd szóba.

24l

2020. dec. 23. 08:50
 14/19 anonim ***** válasza:
72%
Mindig is zavart. Csak bonyolult helyzeteket okoz, ott az anyja, nem nevelheted, igazodni kell, á, nem éri meg.
2020. dec. 23. 09:06
 15/19 anonim ***** válasza:
50%

Kizáró ok, nem bírom a gyerekeket.

20

2020. dec. 23. 09:17
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
23 évesen számomra ez kizáró ok. Ennyi évesen biztos nem játszanék pótanyát.
2020. dec. 23. 09:18
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

31 éves vagyok jelenleg. Tudom, hogy jelen állapotomban nem vagyok egy álomnő, aki normális, korban és személyiségben hozzá illő férfit minden sarkon le tud akasztani... így akármennyire is nem lenne ideális, én már nem zárom ki a gyereket. De ha lehet, gyerektelent választok, amiatt, amit a környezetemben meg az interneten látok.

Azt látom, hogy:

- ugye a legtöbb ilyen férfi elvált, nem özvegy - akkor a gyerekkel jár egy ex is, akihez mindig alkalmazkodni kell; engem zavarna, hogy gyakorlatilag semmit nem tudunk előre tervezni, mert ránk van lőcsölve a gyerek az ex "idejében", amikor az ex beteg / bulit szervezett magának / meghívták ide-oda / meggondolta magát / ügyet akar intézni

- hát sajnos a magyar emberek jelentős százaléka nem tud kulturáltan válni... önzők, viaskodnak egymással, a gyereket kijátsszák egymás ellen... a legtöbb válós esetben a gyerekkel zsarolják egymást, fúrják egymást; végig feszültség van, ami gyakran nőn / férfin csattan

- sok apuka (ritkább esetben anyuka - az, aki nem a gyerek elsődleges nevelője) azzal kompenzálja azt, hogy "vasárnapi", hogy nem tud a gyerekkel elég időt tölteni, hogy akár anyagilag, akár nevelésileg nagyon durván elkényezteti

az nem jó dolog, ha a mi kapcsolatunkra nem költ semmit a férfi, vagy kapok egy pár zoknit, mert a gyereknek KELL a PS5, meg a Gucci táska

de ennél rosszabb az, hogy millió sztorit hallok arról, hogy a gyerek konkrét parasztkodik az új nővel, és rá van hagyva, mert "szegényke így dolgozza fel, hogy anyu és apu nincs együtt többet" (nem olyan esetről beszélünk, ahol az új nővel csalta apu anyut), meg "még gyerek", meg "értsd már meg, szívem, hogyha rászólok, akkor az anyját jobban fogja szeretni"... nem kell szeretnie a gyereknek a szülője új párját, de a tiszteletre meg kellene tanítani, ami sok helyen elmarad, hogy apuci a gyerek talpát nyalja.

Hogy a gyerek mindenféle stricinek, k...nak elmondja az új párt, kajával dobálja, direkt szemetel a lakásban... volt olyan, hogy doszt rugdosta a várandós pótanyu hasát...

- hogy simán bekövetkezhet az, hogy "édesem, neked is kell költened pénzt a gyerekre, mert az velem együtt jár, és úgy a korrekt, viszont nem nevelheted, mert nem vagy az anyja"

2020. dec. 23. 11:39
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Nálam kizáró ok a gyerek és az elvált is. De ha 40 felett lennék gyerekkel, akkor más enne a helyzet. 28/N
2020. dec. 23. 12:40
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
nekem inkább akkor az, ha tudom, hogy a gyerekes pasi kizárólag olyan nőt keres, akinek nincs gyereke, mert másét nem fogadná el, de elvárja hogy az övé el legyen fogadva, tipikus önző szemétláda az iylen és ezekből van a legtöbb. illetve sok apa válás után megjátsza hogy mennyire odavan a gyerekért, aztán kiderül, hogy eddig le se szarta, aztán lassan le is koptatja magáról, ha már megvan az új nő és ráfogja az exére miért nem látogatha a gyereket "mert ellenem neveli" stb.
2020. dec. 23. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!