Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerettetek már hálátlan embert? Akiért mindent megtettetek,és mégis semmibe vett minden áldozatot,jó tettet?
Figyelt kérdés
Persze,nyilván nem azért ad az ember valakinek valami jót,mert elvár valamit cserébe,de azért valahol mégis...
Középkorú férfiként is nagyon rossz egy ilyet megélni,hosszú éveken át.
2020. dec. 22. 05:37
1/4 Noren1989 válasza:
Én inkàbb a belefeccölt időt sajnàltam utólag, de ugye kinek mi a fontos.
2/4 anonim válasza:
Ne hozzon értem áldozatot.
Szeressen, legyen egyenrangú partnerem.
Ne mondjon le önmagáról.
Legyen önmaga. Ha passzolunk, rendben.
Ha nem, akkor nem.
3/4 anonim válasza:
Áldozatot tettél, áldozat lettél. Aki így éli meg a cselekedeteit: magyarán magátólnem szívesen tette, de megtette, mert vmi ellenszolgaltatast kapott érte), az így jár. Ráadásul ezek az "áldozatos" emberek emberileg elviselhetetlenek, passziv-agresszívek. Soha nem lesz normális kapcsolatod, amíg meg nem valtoztatod a hozzáállásod.
4/4 anonim válasza:
Erről anyósom jut eszembe. Ő az a tipikus mártír, áldozat. Hogy ő egész életében mosott, főzött, ellátta a gyerekeket, kertet, állatokat, aztán a férje meg elhagyta. Könyörgöm, én is misok, főzök stb. stb., de ha a férjem elhagy ennek semmi köze hozzá. Azért csinalom, mert ezt ajarom csinálni. De ha mint nő, de legfőképp ember nem vagyok szerethető, nem jó velem lenni, akkor basszhatom, h kidolgoztam a belemet. Egy ember nem ettől szerethető. Es főleg ne ettől varja, h szeressék, sőt követelje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!