Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul érzem hogy párom kissé, , hálátlan"?
Az a nagy baj,hogy nem kapsz rendes fizetést a családi vállalkozásban történő munka után.Így a saját családod határol be,és irányítja még mindig az életed.
Hálátlannak nem nevezném,de biztos megbùjik ott a háttèrben más is ami miatt ilyen a hozzáállása.Ráadasul nekem ùgy tűnik,hogy nem is beszéltétek ezt meg rendesen.
Nagy baj, hogy nem normálisan bejelentve dolgozol. Ennek sok negatív hatása lesz még minden téren. Miért csinálod így?
A rezsi kevesebb, mint két ember kaja és egyéb költségei.
AZ, hogy a te családod-é a lakás, lényegtelen, mert azé is marad.
Van fogalmad arról, hogy mennyi a rezsi két főre? És arról, hogy mennyibe kerül a kaja? Számszerűsítve mennyi?
Ruhákat, tisztító szereket, ágyneműt, stb. Ki szokta megvenni?
A lakhatásra: van egy lakásom. Ugyanúgy ingyen lakok itt, mint a párom. De ha szakítunk, akkor ő megy, én maradok. Egyikünk se spórol semmit, és nem jelent plusz kiadást. Felesleges idekeverni. Gondolom, nem csak te takarítod, mivel a te lakásod, ő meg csak ott lakik. Ugye?
Itt te vagy hálátlan. A kérdéseid alapján én már kivágtalak volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!