Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Már több hónapja nem láttam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már több hónapja nem láttam a barátom ès a Karácsonyt sem tölthetjük együtt.Hogy lehet ezt birni?

Figyelt kérdés

Ez lenne az első Karacsonyunk együtt,aztan pedig december végén lesz egy éve hogy együtt vagyunk,viszont semmi a Karácsonyt ,sem az első èves fordulonkat sem szilvesztert nem tölthetjük együtt a koronavirus miatt,mivel nem egy országban élünk ès lehetetlen megoldani most a határátkelèst.Van valaki hasonlo helyzetben?ha igen,hogy elitek ezt tul?pont a virus kezdete előtt jöttünk össze,szoval az egèsz évet vègigszenvedtük ugy hogy alig találkoztunk,de kibirtuk mert szeretjük egymást,de ez már borzasztó hogy a Karácsonyt sem tölthetjük egymással.A kérdés pontosabban annyi,hogy ha valaki van ilyen hezetben,hogy birja ezt?jolesne nèmi motiváció:(

18èves vagyok egyébként,a barátom pedig 22èves.(bocsánat ha kissé hosszúra sikerült).

2020. dec. 21. 23:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
54%
Hát ez tényleg csak egy barátság, annak is gyenge.
2020. dec. 22. 00:07
 2/11 anonim ***** válasza:
25%
A pasim Mauriciusról jön haza karácsonyra. Mindent meg lehet oldani ha az ember akarja.
2020. dec. 22. 00:10
 3/11 anonim ***** válasza:
45%
A távkapcsolat max arra jó, hogy ha valaki megkérdezi van-e valakid úgy nem olyan nagy kamu ha azt mondod, hogy van... Ha eddig bírtad ez a pár nap miért olyan nagy szám?
2020. dec. 22. 02:03
 4/11 anonim ***** válasza:
72%
Kitartás, egyszer minden jó lesz. Ki bírjátok és amikor újra együtt lesztek az lesz a legjobb. :)
2020. dec. 22. 04:29
 5/11 anonim ***** válasza:
60%

Annyit még hozzá tennék, hogy szerintem a táv kapcsolat az sokat tud erősíteni egy kapcsolaton.

(De félre ne lepjetek.)

2020. dec. 22. 04:30
 6/11 A kérdező kommentje:
Nyáron együtt lehettünk kèt hónapot,azonkívül mindig hétvégi találkozoink voltak,ès meg csalni nem akarjuk egymást nem azèrt szenvedtük végig ezt az évet ès nem,nem azèrt vagyunk egymásnak hogy elmondhassuk hogy nekünk is van kapcsolatunk,lehettünk volna mindketten mással is,de egymást választottuk,ès ugyèrzem hogy mi sokkal őszintèbbek vagyunk egymáshoz ès sokkal többmindent meg tudunk beszélni mint pl a körülöttem lévő kapcsolatokban ahol napi szinten együtt vannak:)szoval szerelemből szeretjük egymást,ezt csak azoknak akik azthiszik hogy azèrt vagyunk együtt hogy épp legyen valakinek:)a normális kommentelklöknek pedig köszönöm a választ:)
2020. dec. 22. 10:33
 7/11 A kérdező kommentje:
2es válaszoló,igen amikor lehetett megoldottuk,ahoz is kellett 2teszt.Hidd el ,ha lehetne megoldanánk:)De nem lehet.
2020. dec. 22. 10:36
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem akarlak elkeseríteni, de a pasid már rég más szoknyája alatt matat, téged meg etet a hülyeséggel, hogy mennyire hiányzol neki.
2020. dec. 22. 14:30
 9/11 anonim ***** válasza:
Sokat beszélünk telefonon, videochatben, illetve annak ellenére is szervezünk közös programokat, hogy fizikailag nem lehetünk egymás mellett. (Ez általában közös játék haverokkal vagy akár kettesben is, most a covid alatt nagyon sokféle-fajta online társas verzió is kijött.) Emellett csomagot is küldtünk már egymásnak, és bár nem olyan teljes az öröm úgy, ha videóchatben fogjuk kibontani az ajándékot karácsonykor, de meglepetést és örömöt így is tudunk szerezni a másiknak. Nyilván a fizikai hiányt nem fogjuk tudni semmivel sem pótolni egy hasonló helyzetben, de sztem az ilyesmi odafigyelés a másikra elég ahhoz, hogy ki lehessen bírni addig, amíg nem találkoztok.
2020. dec. 22. 15:15
 10/11 A kérdező kommentje:
8as hát sajnálatos hogy ezt kell mondjam,de ha èn olvasnám ezt amit kiirtam ès csak ennyi informálcioval rendelkeznèkint most te,èn is talan ezt mondanám mert sajnos igen,ilyen a világ.Viszont adott rá okot amiért bízzák benne,100℅ban birom benne,szóval a kérdésem nem ez volt hogy bizhatok benne vagy sem:)
2020. dec. 22. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!