Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szoktatok a pártok szüleinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok a pártok szüleinek és testvéreinek karácsonyi ajándékot venni?

Figyelt kérdés
Ha igen, mit? Kicsit sok lenne annyi embernek külön ajándékozni, főleg hogy fogalmam sincs mit kéne vennem nekik.
2020. dec. 3. 13:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem
2020. dec. 3. 13:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Külön nem, együtt szoktunk nekik ajándékozni és persze fordítva is így működik, az én családtagjaimnak se kell neki külön venni valamit.
2020. dec. 3. 13:46
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mert én is kapok tőlük, bár őszintén szólva sokkal jobb lenne ha meg lenne beszélve hogy senki ne ajándékozzon. Minden évben egy stressz forrás csak, hogy vajon ki minek örülne és a végén lehet úgy is csak porfogó lesz belőle.
2020. dec. 3. 13:50
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére már nem, mert mindig csak félreértések születtek belőle, ki mit szeretne vagy nem szeretne.
2020. dec. 3. 13:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Amíg élt az anyósom, neki közösen szoktunk ajándékot venni és mi is közös ajándékot szoktunk adni neki. A férjem egyik testvérének szoktunk személyes ajándékot adni,közösen, de általában én találom ki, mert hasonló az ízlésünk. Tőle mindketten külön kapunk szintén valami személyeset. A másik testvérének és a családjának nem személyes ajándékot szoktunk adni, csak édességet és italokat.
2020. dec. 3. 14:25
 6/8 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok. Az elején azt akartam írni, hogy neki közösen szoktunk ajándékot venni és mi is közös ajándékot szoktunk kaoni tőle. Szerintem elég, ha beszállsz abba, amit a párod ad nekik, felesleges külön ajándékozni.
2020. dec. 3. 14:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Közösen adjuk a párommal, de én szoktam kitalálni, hogy mit vegyünk.
2020. dec. 3. 17:30
 8/8 piriiiii ***** válasza:

Én adok, anyósjelöltömnek madáretetőt, apósjelöltömnek szobrot (még jó, hogy művészeti sulira jártam :D), a párom tesóinak meg makramés dolgokat készítek, a fiú macskájának nyakörvet gravírozott bilétával, a lánynak egy falidíszt, ami baglyot ábrázol. Még a párom mamájának is vettem egy szép pénztárcát, de csak mert véletlenül megláttam, hogy a régi milyen ütött kopott. Párom motoros csizmát és szakállgyűrűt fog kapni, meg nézek valami kabátot, mert nincs neki normális. Nővéremnek lovas festmény készítettem, szüleim esetében még gondolkodom - faterom kocsijába új rádiót raktam, mennek rajta a zenék, amiket szeret (ő nem ért ehhez), illetve a párommal közösen fizettük az autó téli kerekeit. Még anyukámnak gondolkodom, mit kellene, aminek örülne... pont neki a legnehezebb...

A párom meg kb mindenkinek személyes élményt ábrázoló puzzle-t, naptárt és hasonlókat ad, ami szerintem aranyos és kreatív. :)

Általában nehéz ajándékot kitalálni, nekem is stresszt tud okozni, de most tök jó, jönnek egyre az ötletek, és a legjobb, hogy nagyrészt saját kezűleg készítem őket.

2020. dec. 17. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!