Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan gondolja velem?
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel párszor randiztam. Már régóta ismerjük egymást, egy városban lakunk de neki volt egy hosszú kapcsolata és nem beszéltünk. Elkezdtünk beszélgetni és talira hívott. Pár tali után megszakadt a kapcsolat, észrevettem, hogy nem igazán érdeklődik és én se reménykedtem a folytatásban. Azután hetekig nem keresett és megtudtam, hogy van valakije. Pár napja újra megkeresett és találkozni akar velem. Nekem nagyon bejön és szeretnék többet is de félek, hogy lehet csak azért akar velem foglalkozni mert a másik lány otthagyta. Honnan tudhatom, hogy tényleg engem akar és nem csak velem vígasztalódni?2020. dec. 21. 15:36
1/4 anonim válasza:
Nem mindegy?
Most kaptál esélyt arra hogy meghoditsd megtartsd.
Hozd a formàd.te iranyitasz innenstöl. Ö épp "meggyengült".
2/4 anonim válasza:
Menetközben kiderül. Ismerkedj vele, és megismered a szándékait (jobb esetben).
3/4 anonim válasza:
Addig tuti, amíg megint nem jön egy számára jobb.
4/4 anonim válasza:
Tartalék játékos vagy nála. Ha ló nincs jó a szamár is alapon. Segítek. Te vagy a szamár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!