Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mennyire gáz, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire gáz, ha 35 évesen még otthon lakok anyukámnál? És a párom is itt lakik.

Figyelt kérdés
Régi álmom egy saját ház és így tudok leggyorsabban hozzájutni. Fizetek itthon rezsit, mindent megcsinálok, csak lakbért nem fizetek.
2020. dec. 18. 16:34
 1/9 anonim ***** válasza:
88%

2 szobás panel vagy 4 szobás, 2 fürdős családi ház?

Amúgy itt a Gyakorin nyilván ciki, hiszen itt majd mindenki azt írja, hogy rühelli a szüleit, és havi 4 milliót keres, így már 17 évesen luxuslakást vett a Rózsadombon.

2020. dec. 18. 16:36
 2/9 A kérdező kommentje:
4 szobás 1 fürdős panel XD
2020. dec. 18. 16:38
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nektek jó így és jól kijöttök mindketten anyukáddal, akkor semmi gond. Senki másnak semmi köze az életetekhez.
2020. dec. 18. 16:40
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a megerősítéseket.
2020. dec. 18. 16:40
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez a magyar valóság, amit sokan tagadnak. 4 szobás panel viszont elég nagy ahhoz, hogy kkényelmesen elférjetek.
2020. dec. 18. 20:18
 6/9 anonim ***** válasza:
41%

Ne akard a ház árát megkeresni a szülői környezetben, mert akkor sosem költözöl el ha átlag "kis magyar" fizetésed van. Ha havi 200at teszel el is évekbe telik...

Én vágytam az önállóságra.

Nekem furcsa, ha valakiben ez nincs meg. Szülő mellett sosem leszel igazán felnőtt szerintem.

Én ugyanilyen okból laktam anyósnál. A férjem kedve miatt. Még mindig ott lennénk ha a házra teljes körűen akartunk volna összegyűjteni. Én menni akartam onnan, mert nem volt jó ott lakni nekem. Legroszabb időszak volt. Sosem tudtam kimondani, hogy HAZA megyek vagy hogy OTTHON vagyok náluk. Én csak megtűrt voltam, de a fiát nem akarta elengedni magától. Na mindegy... 2 évig bírtam, eljöttünk onnan.

Tudod, azóta van lakásunk. Hát nagyrészt hitel, az önerőt kerestük össze rá (albérletben nagyrészt) és azóta a fél lakás fel is van újítva. Eddig összesen belevertünk több mint 2 milliót másfél év alatt. Nem keresünk milliókat, de rosszul sem élünk ahhoz képest, csak tudni kell spórolni, beosztani.

3 év alatt. Nagyon spóroltunk az elején. Albérlet olcsó volt, egy szoba konhya. Akkor vettünk gyorsban lakást amikor kitettek onnan, mert eladták de közben lett egy cicánk (akiről a tulaj nem tudott) akit nem vihettünk már albiba mert senki nem hagyta volna. 80 ezret meg én sem fizetek idegennek. Volt már annyi önerőre, úgyhogy belevágtunk. Nem bántam meg. Semmit sem. Legjobb magunknak! Senki nem szól bele semmibe! A lakást a mi ízlésünk szerint csinálhatjuk meg.

Én azt mondom, ne várj!

29 évesek vagyunk.

2020. dec. 19. 00:59
 7/9 A kérdező kommentje:
200at nem tudok félretenni, párom csak 4 órában dolgozik, azt se mindig. Úgyhogy hitelt nem fogok fölvenni.
2020. dec. 19. 09:11
 8/9 anonim ***** válasza:

Off

Hol vannak 4 szobas panelek? :O es hany negyzetmeter?

2020. dec. 24. 05:44
 9/9 A kérdező kommentje:
85 m2-es 3 + 1 szobás panel Lakás
2020. dec. 25. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!