Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan dolgoznád fel, ha nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan dolgoznád fel, ha nagy szerelmed miatt idegösszeroppanásokat kaptál volna és nem vettek fel az egyetemre ?

Figyelt kérdés
2020. dec. 18. 00:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
82%

Engem egy eleg jo munkahelyre nem vettek fel a draga volt szerelmem miatt...az inzerju elott 15 perccel még a cég elott bogtem...

Azota ugy sikerult feldolgozni, h felvettek egy sokkal jobb helyre es tudom, h az a fas.sszo.po is jol pofara esett egy neki eleg fontos dologban...

2020. dec. 18. 00:13
 2/14 anonim ***** válasza:
92%
Nekem nem szerelem, hanem család miatt volt idegösszeroppanásom / összeomlásom, ami miatt kudarcokat vallottam. Pszichológus a megoldás, nekem legalábbis az volt.
2020. dec. 18. 00:20
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Majd felvesznek jövőre.

18-19 évesen az egy év soknak tűnik, de nem az.

Fel a fejjel :)

2020. dec. 18. 06:37
 4/14 anonim ***** válasza:
39%
A szerelmed miatt, persze....próbálkozz jövőre.
2020. dec. 18. 06:40
 5/14 anonim ***** válasza:
91%

1. Szakítanék a csávóval/csajjal. Nem az a nagy szerelmed, vagy a nagy Ő, aki miatt idegösszeroppanást kapsz.

2. Jövőre, tiszta fejjel megpróbálnám az egyetemet. :)

2020. dec. 18. 08:38
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Örülj, hogy megszabadultál tőle. Aki miatt idegösszeroppanást kapsz, az jobb is, hogy eltűnik az életedből.

Egyetemre pedig bármikor jelentkezhetsz még, nem a világ vége, ha nem azonnal mész gimi után.

Az élet zajlik és nem minden akkor történik, amikor te akarod. Bármikor közbe jöhet valami és rajtad múlik miként kezeled.

A lényeg, hogy egy év múlva vagy akár két év múlva is mehetsz egyetemre. A helyedben pedig kihasználnám az időt, hogy a lelked rendbe jöjjön, a mentális egészség amúgy is fontosabb, mint az egyetem. Ha ilyen állapotban mentél volna most egyetemre, akkor lehet nem menne annyira jól és rosszabbul is lennél az esetleges sikertelenségek miatt, mert nem dolgoztad fel a történteket a "drága szerelmed" miatt.

2020. dec. 18. 15:21
 7/14 anonim ***** válasza:
88%
Még lesz szerelem az életedben, több. Mind értékesebb ennél.
2020. dec. 20. 15:16
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
6-ossal értek egyet teljesen!!! Amúgy kb. 2 év míg felépül az ember ilyesmiből, de embere válogatja!
2020. dec. 21. 14:25
 9/14 Angel3000 ***** válasza:
100%
Szia! Ilyen embertöl menekûlni kell! Nem tudnàm neki megbocsàjtani! Megszakitanék vele mindenféle kapcsolatot. Inkàbb egyedûl lennék mig el nem értem a célomat! Munden jòt!
2021. jan. 9. 14:51
 10/14 anonim ***** válasza:
63%

Ha jól tippelek max 19-21 éves vagy, ilyenkor kor előtt nagyon kevesen találják meg az igazit. Persze nem úgy kell nézni egy kapcsolatot,hogy egyszer vége lesz, de....

Nem nagyon értem nagy szerelem kifejezés helyességét, már pedig ebben a korban jönnek mennek a partnerek, van időd megtalálni akivel gyereket esküvőt közös lakáshitelt terveznél.

Mit tett amitől így kibuktál? Van egy sejtésem,hogy neked kemény lesz lelkileg a főiskola, engem is szivattak ott sokat,megmondom egy szakra felvesznek pl 30 embert abból 5re lesz szükség kb (kivétel tanító tanár mert a retek falvakba nem találnak belölük eleget) ennél fogva fognak szelektálni amit ideggel bírni kell.

2021. jan. 9. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!