Mit csináljak ha idegösszeroppanásom van?
Elegem van már a sírásból is mert már így is egésznap ezt csinálom.
Én eléggé gyógyszerellenes vagyok ezért ha lenne sem szeretnék ilyeneket bevenni.
Konyak sincsen itthon. A filmeket meg már halálosan unom,mivel egésznap azokat nézem. Sajnos sétálni csak a ház körül tudok most de hátha ez is segít.
Köszi a válaszodat és bocsi ha olyasmit írtam amivel megbántottalak,de tudod most elég ideges vagyok.
Eléggé magam alatt vagyok én is az utóbbi időben - nekem a zen meditáció az ami legjobban segít.
Mivel jelenleg leginkább a gondolatok miatt szenvedek, ezért jó ha minél jobban a jelenbe tudom hozni magam.
Ezenkívül sokat vagyok kint, de igazából nem sokmindent csinálok.., nézem a felhőket, vagy a fákat, és csak úgy vagyok.
Kint a természet szerintem megnyugtató tud lenni.
Talán a futás is segíthet, ha van hozzá energiája az embernek.
Háát ezzel én is így vagyok kedves kérdező. Nem tudom mit lehetne csinálni - az én esetemben talán az idő segíthet, bár ezt most nem tudom elképzelni.
A - Te esetedben sehogy sem lehet megoldani azt a bizonyos problémát..?
Szia - nincs kedved beszélgetni?
#4 vagyok
Nekem tönkrement az egész életem, lenulláztam magam minden téren - de legjobban az fáj hogy elveszettem akit szerettem. Belül valami elveszett, és csak az üresség maradt.
Hiányzik az is hogy valakivel tudjak kommunikálni mert eléggé egyedül maradtam - ezért is írtam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!