Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vallhat e szerelmet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vallhat e szerelmet egy középiskolai tanár a végzős diákjának?

Figyelt kérdés

Egészen biztos, hogy végzésig semmi olyan nem fog történni.

A fogadókészség úgy tűnik, megvan.

2020. dec. 13. 16:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehetséges és semmi nem tiltja, de az érettségiig minden ilyen tilos. Ismerek két ilyen esetet.
2020. dec. 13. 17:00
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
Persze, de ha fontos az állása, akkor diszkréten kezeli, egy 18 éves nem biztos, hogy képes erre.
2020. dec. 13. 17:04
 3/8 anonim ***** válasza:
51%
Még ha fiatal tanár is vagy, ha összejössz egy diákoddal, a karrierednek lőttek. hogy fognak rád nézni a kollégák? akármiylen suliba mész át, mindig leszenek tanárok akik ismerik egymást máshonnan és a híred utól fog érni. nem fognak megbízni benned hogy a tanítványaidra nem "úgy" nézel, hiába öregedsz 25-30-35 évesre, te leszel az akinek a "tinilányok" kellenek.szóval ugen vallhatsz szerelmet, de készülj fel az állásváltoztatásra. főleg miután a szülők bepanaszolnak az igazgatónál, hogy te végig a lányuk behálózásán dolgoztál míg sulis volt és emiatt visszaéltél a rád bízott gyerekkel.
2020. dec. 13. 17:25
 4/8 anonim ***** válasza:

Kedves Válaszolók!

A kérdező írja, hogy végzésig nem akar a lánytól semmi "olyat". Ha a lány végez, akkor meg semmi akadálya annak, hogy szerelmet valljon és egy párt alkossanak.

Tévedek netán? Rosszul értelmezem a kérdést? A kérdező majd eldönti.

2020. dec. 13. 17:35
 5/8 A kérdező kommentje:

Szerelmet vallani már a tanév során.

A semmi olyan a fizikai kontaktust jelenti.

2020. dec. 13. 17:37
 6/8 anonim ***** válasza:
56%

Ezt nem ajánlom, mert a lány halál biztos, hogy eldicsekszik vele és a karrieredbe is kerülhet, minden hátránnyal, amit fentebb már megírtak mások.

Addig még véletlenül se mutasd ki (főleg nem a diákok, kollégák előtt) a vonzalmadat. Ne játssz a tűzzel, mert megégetheted magad!!!

2020. dec. 13. 17:41
 7/8 anonim ***** válasza:
55%
hát nem tudom mennyi idős vagy, de ha az én lányommal történne ugyanez, nagyon mérges lennék rád, mint szülő. Egyrészt azért, mert tudnám ez a vonzalom már korábban kialakult nálad és biztosan mutattad a jelét is a lányomnak, ami szerintem visszaélés, másrészt meg úgy vagyok vele ma az én tinilányom, holnap meg majd más csinos kis tini akit tanítasz, nem vagy megbízható. nem hiszek az iylen fajta nagy szerelmekben hogy de csak az az egy tinilány a tökéletes, a nagy ő, az igazi, a többi miniszoknyás kis cserfes csaj na meg minden évben!!! az ujabbak meg már nem...mindent megtennék hogy szétválasszalak a lányomtól, elküldeném jó messzire tanulni vagy fogadnék mellé egy helyes korabeli srácot korrepetálni...
2020. dec. 13. 19:02
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha amúgy sem fog történni semmi, miért KELL szerelmet vallani? Tudni kell várni.

Ezzel csak azt éri el, hogy:

- még jobban fognak szenvedni, ha a tanítvány fogékony rá, amiért nem lehet semmi

- véletlenül mágiscsak lesz vmi

- ha a diák nem vevő rá, iszonyatosan kiszolgáltatott helyzetbe kerül, parázik attól, hogy a tanárbácsi/tanárnéni tudatosan vagy akár tudat alatt ne ártson az osztályzatainak (basszus, engem azért kezdett el lepontozni a magyartanárnőm, mert nem magyar, hanem angolfaktra mentem... na már most egy szerelmi visszautasítás ennél 1000x megalázóbb dolog, és sokan nem tudják kulturáltan kezelni)

- ha a diák pletykás, vagy elmondja 1 barátnőjének, akkor már a fél iskola tudja, és nem igazán fogják máshogy kezelni, mint azt, ahol volt aktus is, és sosem fogja lemosni sem a tanár, sem a diák magáról ezt; a diákot meg fogják azzal vádolni, hogy azért kap jó jegyet, mert bejön a tanárnak

2020. dec. 14. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!