Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők, nektek mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, nektek mi a véleményetek a Steve Stifler (Amerikai pite) típusú pasikról?

Figyelt kérdés

Ezek a nagydumás, vagány, csajozós pasik... :)

Igazából ha végignézzük a sorozat fő filmjeit, akkor számora az jön le, hogy ezeknek a pasiknak is vannak érzéseik, ez főleg "Az esküvő" című rész végén volt látható. Ugyanakkor ebben az epizódban is hozza a nőcsábász alakot, amikor megjátssza a jó fiút...

Érdekességként mondom, hogy az egyik PUA fórumon Stiflert bevalasztották a PUA karakterek közé. :D

Végezetül egy kép Stiflerről, akinek elsőre nem ugorna be, ki az:

[link]

2020. dec. 12. 22:57
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:

Nem tudom ki ez a Tom Ellis Lucifere, de köszönöm a tippet!

Utána fogok nézni.

2020. dec. 13. 09:31
 22/38 anonim ***** válasza:
100%

Neked komolyan olyan nő kell, aki erre a színvonalra beindul? Sok sikert!

Pont az ilyen "stiflerek" kapnak idegbajt a nyávogó, ostoba nőjüktől, aki szexen kívül semmire se jó. Ők sírnak, hogy becsapdázták gyerekkel, pokol a házasságuk, a feleségük egy idegbeteg debella, és egyetlen boldogságuk, ha titokban elmennek ku.rvázni.

Neked ez élet? Meg követendő példa? Sok sikert, de tényleg. Zsák a foltját mindig megtalálja.

2020. dec. 13. 09:34
 23/38 A kérdező kommentje:

"Egy gagyi film egyik karaktere, akinek azért van sikere, mert ez van a forgatókönyvben"

Bocs, de azt gondolom, hogy te most szándékosan akarod tagadni a valóságot.

Én azt gondolom, hogy Stifler karaktere inkább egy tükörkép a világnak. Ha elmész szombat este szórakozni, akkor ott azt fogod látni, hogy fiatal gimnazista, meg egyetemista lányok ilyen nagydumás figurákkal vannak együtt. Itt GYIK-en is rengeteg olyan kérdés van, ahol a nők arról panaszkodnak, hogy milyen bunkó a pasijuk, de mégsem hagyják el.

VV Cristofer is nagydumás, bunkó (páwa) pasi volt, ami még a nőkre is kezet emelt. Mégis nem egy csaja volt. Szóval azt állítani, hogy ezeknek a pasiknak nincs sikerük, hazugság.

2020. dec. 13. 09:41
 24/38 anonim ***** válasza:
76%

A white thrash csajoknál lehet sikere, és ők szoktak vinnyogni azon is, hogy teherbe esett egy hónap járás után, azóta lett 3 gyerek, 4 éve vannak együtt, ebből 3 éve tudja, hogy csalja, 3,5 éve veri és iszik, összesen 3 hónapot dolgozott a kanja, ő egy percet se, most mit csináljon, hova menjen a gyerekkel. Aztán keres egy másik stiflert, gyorsan összeköltöznek, és kipottyant még egy gyereket, hátha azzal bebiztosítja magát, elvégre legutóbb is bevált.

A valóságban másfajta csajt ezzel a viselkedéssel nem szedsz fel.

Miközben te tök egyértelműen az amerikai pités szöszi tündérkék után vágyódsz, és nem egy 20 éves, 20 fogú, 80 kilós leányanya az álmod, akiből öt sör előhozza a péniszhiányt.

2020. dec. 13. 09:50
 25/38 A kérdező kommentje:

Velencében talákoztam amerikai diáklányokkal, és tényleg olyanok voltak, mint a filmben. Szóval ja, bejönnek külsőre és belsőre is. Ki is akarok majd menni az USA-ba ezért hosszabb időre.

Mondjuk hozzájuk nem keltett Stiflernek lenni. Csak simán beszélgettünk.

2020. dec. 13. 09:58
 26/38 A kérdező kommentje:
Akármit is mondtok, én is olyan akarok lenni, mint Stifler. Mert menő, mert laza, vicces. És az ilyen fazonok mindig találnak egyéjszakás kapcsolatot.
2020. dec. 13. 10:11
 27/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem, kérdező. Szánalmas és erőltetett. Viccesnek mondjuk szerintem is vicces (ha a kutyaszar evést és pisifürdőzést leszámítjuk, ami szimplán csak gusztustalan), de nem mindegy, hogy vele nevetnek, vagy rajta nevetnek. Egyébként szerintem nem sok ember akar olyan lenni mint ő. Ha azt írtad volna, hogy "én IS olyan akarok lenni mint Tony Stark" / "én IS olyan akarok lenni mint Lucifer" akkor megérteném a többes számot, de pont Stiflernél? De te tudod, senki nem akadályoz, csak figyelmeztettünk, hogy nem lesz ennek happy end a vége, mert az élet NEM EGY FILM!
2020. dec. 13. 13:09
 28/38 anonim ***** válasza:
74%
Már elég buta és bunkó vagy, most már csak az átlag feletti nőcsábász külső hiányzik.
2020. dec. 13. 14:08
 29/38 anonim ***** válasza:
100%
Vv kristofel nagyon jó példa. Vele se akarna az értelmesebb réteg még szexet se, nem, hogy valahol megjelenni
2020. dec. 13. 14:14
 30/38 anonim ***** válasza:
100%
28-as,női szemmel mondom, még az se. Persze nem azt mondom, hogy Seann William Scott nem volt jóképű fiatalon, egész helyes arca volt, de ilyen azért szembe is mehet akár az utcán is.
2020. dec. 13. 14:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!