Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők, nektek mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, nektek mi a véleményetek a Steve Stifler (Amerikai pite) típusú pasikról?

Figyelt kérdés

Ezek a nagydumás, vagány, csajozós pasik... :)

Igazából ha végignézzük a sorozat fő filmjeit, akkor számora az jön le, hogy ezeknek a pasiknak is vannak érzéseik, ez főleg "Az esküvő" című rész végén volt látható. Ugyanakkor ebben az epizódban is hozza a nőcsábász alakot, amikor megjátssza a jó fiút...

Érdekességként mondom, hogy az egyik PUA fórumon Stiflert bevalasztották a PUA karakterek közé. :D

Végezetül egy kép Stiflerről, akinek elsőre nem ugorna be, ki az:

[link]

2020. dec. 12. 22:57
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
91%
Szószerint, hányingerkeltőek az ilyen pasik.
2020. dec. 12. 23:05
 2/38 anonim ***** válasza:
100%

Kiábrándítóan komolyanvehetetlenek, és még csak nem is vonzó.

Ha intelligens karakter lenne, akkor esetleg..

2020. dec. 12. 23:23
 3/38 anonim ***** válasza:
100%

Ettől a karaktertől rosszul vagyok. Az egyik fő oka, hogy nem bírom az amerikai pite filmeket.

A való életben viszont egy ilyet se ismerek személyesen. Gondolom nagyon más körökben mozgok, mint ezek a férfiak. Így legfeljebb a film béli karaktert tudom vélemenyezni.

2020. dec. 12. 23:23
 4/38 anonim ***** válasza:
100%

Nem jön be, nagy ívben kerülöm az ilyen pasikat.

23n

2020. dec. 12. 23:43
 5/38 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyszerűen gyomorforgató a karakter, de ez nem volt elég az amerikaiaknak, még megspékelték avval, hogy a nők történet szerint a srác haverja nagymamáját lefekteti és megeszi a kutyaszart. No komment. Szerintem ennek a színésznek sem kellett volna bevállalnia az A. P. utolsó részt, mert ezzel a karakterrel azonosítják azóta is. A Hazárd megye lordja sem volt egy nagy durranás.
2020. dec. 12. 23:44
 6/38 A kérdező kommentje:

De mi a bajotok vele?

Az a baj, hogy csajozik?

2020. dec. 12. 23:47
 7/38 anonim válasza:
100%
Nekem az, ahogy csajozik. Az első filmnél például nagyon kellemetlenül éreztem magam, mikor az ágyon próbálta fűzni azt a csajt. Az a párbeszéd nagyon kínos volt.
2020. dec. 12. 23:49
 8/38 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen fiúknak "dugjunk ezerrel" a szlogenjük. Nem csodálom, hogy puás példakép. Viszont a nőknek ez degradáló, komolytalan, ezt jobb ha megjegyzed.
2020. dec. 12. 23:50
 9/38 A kérdező kommentje:

Hűű, mit találtam:

[link]

😅

2020. dec. 12. 23:50
 10/38 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező, az Amerikai pite filmek az ezredforduló termékei. Egy teljesen más korosztálynak és korosztályról szólnak. Az ilyen egykori nőcsábászokat (és technikáikat) illetően pedig: a mai fiatal nők átlátnak rajta, és kiröhögik, vagy undorodnak tőle, egyszóval már teljesen immunisak rá. Ezek fölött a férfiálmok fölött bizony eljárt az idő. (Beleértve az általad linkelt filmrészletet is.)
2020. dec. 13. 00:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!