Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha a szerelem testet öltene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a szerelem testet öltene egy intelligens ember képében, és beszélhetnél vele 1 órát egy ital mellett, mit kérdeznél tőle?

Figyelt kérdés
2020. dec. 12. 18:08
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:
Nagyon jó válaszok jöttek. :-) Köszönöm!
2020. dec. 12. 19:08
 12/44 anonim ***** válasza:
100%
Van egy ember akinél megmaradsz, vagy nem bírsz magaddal és mindig váltogatod a tárgyad?
2020. dec. 12. 19:16
 13/44 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a #9 tetszik legjobban. Sokszor valóban olyan mintha maga a Sátán lenne. Mintha maga a Sátán irányítana mindent ami a szerelemmel kapcsolatos.

#11 vagyok

2020. dec. 12. 19:17
 14/44 anonim ***** válasza:
77%
Ha igazán a szerelem akkor marad es nem csak 1 óráig szóval megkérdezném hogy biztosan hozzám jött? 1 óra beszélgetés kevés ahhoz hogy a szerelmet igazán megértse az ember. Utána megkérdezném hogy ital helyet kérhetek-e vizet, mert én nem iszok egyáltalán alkoholt? És hogy jól van-e mert ha csak 1 órát marad akkor eltévesztette a házszámot.
2020. dec. 12. 19:23
 15/44 anonim ***** válasza:
39%
* Utána megkérdezném hogy ital helyett kérhetek-e vizet? Mivel én nem iszok egyáltalán alkoholt.
2020. dec. 12. 19:25
 16/44 A kérdező kommentje:

Ha abból indulunk ki, hogy a szerelem nagy úr az emberek felett, akkor az is megtiszteltetés lenne, ha 1 órát szánna fejenként ránk.

2020. dec. 12. 19:28
 17/44 A kérdező kommentje:

De egyébként igazad van. 1 óra nagyon kevés idő lenne.

2020. dec. 12. 19:28
 18/44 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezném, hogy mi a célja azzal, hogy elveszi a látásom és meghülyít, meg fájdalmat okoz. Ez miért jó neki?
2020. dec. 12. 19:40
 19/44 anonim ***** válasza:
54%

Kérdező nem tévedsz a szerelem nem nagy úr az emberek között, az nem szerelem hanem függőség.

A tényleges szerelem nem 1 órára marad ha tényleg szerelem!

A szerelem jóval egyszerűbb, jóval nyugodtabb, biztonságot adó de ugyanakkor jóval gazdagabb mint amit az emberek gondolnak róla.

Szóval az amiről te beszélsz az nem a szerelem testet öltve, mert a szerelem marad.

2020. dec. 12. 20:03
 20/44 anonim ***** válasza:
19-es, van ilyen szerelem is. És van olyan Rómeó és Júliás is, ami a te értelmezésedben függőség, attól még én nem merném megkérdőjelezni, hogy az szerelem és azt sem merném kijelenteni, hogy az a nyugodt szerelem az igazi. Volt részem mindkettőben, csak az a nyugodt szerelem teljesült be, de nem is vagyok biztos benne, hogy kölcsönös volt, másrészt volt időszak, amikor szakítanunk kellett volna és azt éreztem akkor is és most is úgy gondolom, hogy az illetőt 2 hónap alatt kihevertem volna. A Rómeó-Júliás szerelem, azt igazából életem végéig se heverem ki. És ha annyira függő vagyok, akkor miért nem függtem úgy attól a nyugodtabb szerelemtől? Hát szerintem azért, mert nem ugyanazt érezzük különböző személyek iránt és a szerelem se mindig ugyanaz és az intenzitása se mindig ugyanaz.
2020. dec. 12. 20:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!