Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan jelezzem az érzéseimet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jelezzem az érzéseimet érthetően, de nem nyomulósan? (19/F)

Figyelt kérdés
Múlt hét óta van egy új munkatársnőm. Tegnap, amikor mentem a buszhoz, észrevettem, hogy utol akar érni, meg is vártam, és elkezdtünk beszélgetni, amit ő kezdeményezett. Ma megvárta, amíg elindulok, és kérdezte, hogy velem jöhet-e, amire persze igent mondtam, ma is egész jót beszélgettünk, és általában mosolyog, amikor rám néz. Nagyon tetszik nekem, külsőleg-belsőleg is. Mivel komolyabb párkapcsolatom nemigazán volt, nem tudom, hogy most ezt lányos kedvességből csinálja, vagy ő is hasonlóan érez. Hogyan adhatom tudtára a dolgot, ha nem akarok se nem nyomulós, se nem zárkózott lenni. Várom olyanok tanácsát, akik éltek már át hasonlót, de lányok véleményét is várom, hogy ők adott helyzetben mit várnának el, illetve hogy magukat ismerve hogyan értékelik a fent említett jeleket.

2020. dec. 11. 21:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Taktikai
2020. dec. 11. 21:29
 2/4 anonim ***** válasza:
68%

Új kolléga, azt gondolom inkább arról van szó, hogy szeretne beilleszkedni és kapcsolatokat létrehozni, hisz senki nem akar magányosan, kirekesztve dolgozni.

Ha te ennél többet szeretnél, hívd el munkán kívül valahova és majd meglátod mi lesz. A fejébe úgysem lát senki.

2020. dec. 11. 21:31
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Mondd neki, hogy szívesen folytatnád a beszélgetést, mit szólna egy kávézáshoz. Igazából bármit kitalálhatsz, csak hívd el valami közös munkahelyen kívüli programra, abból már elég jól lejön, hogy kölcsönös-e a dolog. Ennyiből amúgy valószínűleg az, ha csak beilleszkedni szeretne, akkor nem feltétlenül intézné direkt úgy, hogy együtt menjetek a buszhoz és tudjon veled beszélgetni.
2020. dec. 11. 21:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Hivd el setalni vhova munkaido utan. Aztan legkozelebb is.

Udvarolj,flortolj vele,kulonben baratzonaba tesz.

N

2020. dec. 12. 02:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!