Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megöli az érzéseimet? A lelkem egy részét?
A barátom elég sokszor kritizál, mindig terelgetni akarja a másikat meg irányítása alatt tartani mindent..
A folyamatos kritizálás miatt már agyban eljutottam előbb is arra hogy én így nem tudok élni de szívben nem.. sokszor vagyok rosszkedvű vagy kedvetlen, eltűnik a csillogás a szemembol úgy érzem ..
Ha tovább folytatja teljesen el fognak múlni az érzéseim irányába? Csak mert akkor könnyen ki tudnék lépni de így..nagyon nehéz. Mert fáj.
És még is meddig jó ez neked?
Ha ez jó és vele maradsz, akkor viseld el csendben.
Minél tovább maradsz ebben a kapcsolatban, nem feltétlenül fognak elmúlni az érzéseid, ellenben jó eséllyel egyre kevesebb önbizalmad lesz, és még ennyire sem fogsz tudni kilépni ebből a kapcsolatból. És ha mégis, nagyon hosszú ideig fog tartani, míg ezeket a sebeket begyógyítod és feldolgozod.
Bármennyire nehéz és fáj, minél hamarabb lépsz ki, annál kevesebb fájdalomban lesz részed.
Disszonancia van az eszed es a szived kozott. Ha donteni kell, akkor a tudatossag legyen a mervado, mert ha a szived szerint dontesz es rosszul, akkor nagyon fogod verni a fejed a falba, hogy tudtad, hogy rossz lesz de megis meghoztad az eszervek ellen a dontest. Forditva ez nem all fenn, mert mindig ott lesznek a dontes mellett az ervek, amivel egyben tudod tartani magad es ki tudsz allni a korabbi dontesed mellett. Nok reszerol ez komoly kihivas, mert komoly erzelmi tulsulyban vannak az esetek tobbsegeben.
Koncentralj a tudatos dontesre, azt nem lehet megbanni es tukorbe is tudsz utana nezni. Hibas dontest hozni persze lehet, de csak akkor, ha nem gondoltad rendesen vegig, vagy hianyzott egy olyan informacio, ami megvaltoztatta volna a dontest.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!