Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Problémás az, ha valaki nem hisz a nemi szerepekben, mert
az egyéni szabadság korlátozójának tartja?
Inkább az a problémás, ha valaki a Felnőtt párkapcsolatok topikban kérdéskiírással akar becsajozni.
2020. dec. 9. 15:12
Én tökre örülnék, ha ez lenne az alapfelfogás mindenkiben.
2020. dec. 9. 15:18
2020. dec. 9. 16:01
A tarsadalmi rendeket forradalommal lehet megdonteni. Ha nem ered el a kritikus tomeget, hogy abbol forradalom legyen, akkor igen eleg problemas leszel a tarsadalom szempontjabol. Mar az egeszen kicsi gyerekek is felfogjak az iratlan szabalyokat, egy felnott embertol ez aszem elvarhato lenne. A kerdesed alapjan te meg ott sem tartasz, hogy felismerd, hogy ez problema. Problemanak gondolod, hogy mindenki hiszits kisgyerekenek nez? Ideje lenne felnoni, a sajat erdekedben.
2020. dec. 9. 16:14
Alapvetően én sem hiszek abban, hogy a társadalom rám erőltet valamit amit én nem érzek magaménak... De nagyon sok olyan dologra vágyom egy kapcsolatban, ami része ezeknek a szerepeknek és ami számomra egyáltalán nem korlátozás, hanem biztonság és kulturáltság. Vagy iránymutatás.
Keress hasonló partnert, akivel egyetértetek ezekben a dolgokban és hasonló dolgokat fogadtok el belőle. Biztos van ilyen ember. De mindannyian társadalmilag tanultunk meg férfiak és nők lenni, ez viszont nem hit kérdése. És szerintem barbárság lerombolni az egészet és egy párkapcsolatból valami amorf család-barátságot csinálni, amiben nincsenek keretek, normák, semmi.
2020. dec. 9. 17:32
6/10 A kérdező kommentje:
#6 Én inkább a szeretetben hiszek, és semmi rombolni való nincs abban, hogy megkérdőjelezem a szokások rendszerét. Semmi barbárság nincs abban, ha mondjuk a nő kezdeményez, a férfi főz, a nő keres több pénzt, a férfi van többet a gyerekkel. Ezért utasítom el teljesen a fidesz család politikáját, mert az egyéni szabadságba szól bele. A nemi szerepeket is a szabadság korlátozó mivoltja miatt utasítom el. Nincs olyan, hogy teremtett nem, emberek vagyunk különböző érzésekkel, gondolatokkal.
Szerintem amit most leírtál az egyik igazi indikátora a mai romlott beteg társadalomnak, ami szemmel láthatóan 2000-től rohamosan megy le a lejtőn, úgyhogy igen.
2020. dec. 19. 09:59
Kérdező! Keress egy szélsőségesen liberális társat, olyan való melléd. Ott az sem gond, ha a nő dugja se..be a férfit, ott nincsenek "konzervatív" nemi szerepek.
2020. dec. 20. 08:55
Nekem már évtizedekkel a fidesz előtt is az volt a gatyában. Ettől nem kényszerített senki, hogy hagyományos pasiként nőket, és csak nőket hajkurásszak.
Arra sem készített senki, hogy amikor ebből egyszercsak gyerek lett, akkor még fürdettem, pelenkáztam, játszótérre, meg éjjeli ügyeletre hordtam, ha baj volt.
Szóval mit kérdezel?
2020. dec. 20. 12:37
Egyéni szabadságkorlátozója. Most akkor mi is az? Az hogy alkalnatlan vagy bárkit is elviselni magad mellett, mindegy hogy az férfias nő, vagy nőies nő, egyszerűen ez nem megy neked, mert ha rád főznek, gondoskodnak az a bajod, ha neked kell főzni, akkor meg az a bajod. Tehát a hiba a te készülékedben van.
2020. dec. 20. 17:46
Kapcsolódó kérdések: