Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban érzelem nélküli emberek lehetnek?
Figyelt kérdés
Nem szexkapcsolatra gondolok, hanem együttélésre, házasságra. De olyanra ahol a felek közt az érzelmek fizikai formában való kifejezése a gyakorlatban csak a szexre korlátozódik.
Tehát az ágyban szenvedélyes, kemény meneteket nyomnak le, de azon kívül nem is igénylik sőt akár irritálja őket az ölelés, érintés, csók, egymáshoz bújás stb.
Ismertek ilyen embereket?
2020. dec. 7. 23:47
1/10 anonim válasza:
Nem ismerek. Aki párkapcsolatban van az igényli az érzelmet.
2/10 anonim válasza:
Szerintem simán előfordulhat. Sok az olyan sajnos, aki pénzért van együtt mással, vagy mert kapcsolatfüggő és nem bír egyedül lenni.
3/10 anonim válasza:
Az exem a végén már ezt csinálnta velem.. Ha ez számít.
6/10 anonim válasza:
Az ölelés nagyon fontos, azzal fejezhetjük ki a legjobban az érzéseinket, és ha ez nincs meg akkor annak nincs is jövője, meg értelme!
7/10 anonim válasza:
Francokat sem ér az ölelés.
Az exem napi szinten megölelt, mégis a képembe vágta miután lebuktattam, hogy mással ismerkedik, hogy ő régóta nem érez már irántam semmit.
Sokan meg tudják játszani magukat, sajnos. Főleg, ha az évek alatt megszoktad a másikat.
8/10 anonim válasza:
Én ilyesmi vagyok, nem mondom hogy egyáltalán nincs ezekre igényem, de nagyon alacsony és szerencsére a páromnak is. Mi tök máshogy fejezzük ki az érzelemeinket.
9/10 A kérdező kommentje:
# 8
Ez érdekes. Hogyan fejezitek ki az érzelmeiteket, ha nem így?
2020. dec. 8. 10:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!