Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom saját, illetve a barátai elmondása alapján is “érzelemmentes”, és nem a szavak, hanem a tettek embere. Mikből érezhetem, hogy ha tényleg szeret?
Hogy ő ilyen érzelemmentes.
Illetve, ha ez neked probléma, akkor tulajdonképpen mi volt az, ami megfogott benne?
Hol írtam hogy probléma? :D Egyébként nem, nem volt nyilvánvaló, többek közt azért sem mert ő tette meg az első lépést. Mostanában jött ki, ahogy érzelmekről beszélgettünk.
Éreztem már úgy hogy szeret, és tudom hogy ha az a típus lenne, hogy kimondjon ilyeneket is hazudhatna is. Csupán kíváncsi vagyok, hogy akinek volt ilyen férfival kapcsolata, náluk hogy mentek a dolgok. Csak nem bűn hogy szeretnem megérteni a párom lelkét. Vagy valami olyasmit.
Te az Ő lelkét szeretnéd megérteni, de mi azt se tudjuk ki ő. Érzed azért ugye, hogy ez a kérdés kb értelmetlen?
Tök idegen emberek nem látnak bele egy másik idegen emberbe neten keresztül 4-5 mondatból.
Valamint "érzelemmentes" emberek sem egyformák.
*látszik olyanokbol is hogy pl egyutt soha nem nevettek egy jóízűt, nincsenek olyanok se hogy ugratjátok egymast, nincs közös nyelvetek se, saját szavaitok v kifejezéseitek.
Meg úgy évek múlva látod magadon is hogy nem igy nézel ki mint aki szeretetben élne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!