Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Plátói szerelmen hogy lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Plátói szerelmen hogy lehet továbblépni?

Figyelt kérdés
Már több, mint egy éve nem tudok elfelejteni egy férfit. Hónapok óta nem is láttam, közben ismerkedtem másokkal is, de egyszerűen nem tudom elfelejteni. Mit tudok tenni, hogy elmúljon?
2020. dec. 6. 23:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%

Miért plátói? Mennyire sikerült megismerned? Ha volt egy cseppnyi esély is,én biztos megpróbálnám.

Ha más a helyzet,akkor közhely,de az idő segít és egy másik pasi,aki a helyébe lép.Nekem is volt ilyen,egyedül az segített,hogy kiírtam magamból mindent és megtetszett valaki más.Ne akard görcsösen elfelejteni,inkább hagyd,hogy fájjon és előbb utóbb elmúlik.

2020. dec. 6. 23:37
 2/11 anonim ***** válasza:
Ugyanugy mint a többi nagyonszerelmes kislány aki szinészbe, énekesbe, zenészbe, sportoloba, ...stb. szerelmes halálosan.
2020. dec. 6. 23:40
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudtad megismerni? :(
2020. dec. 6. 23:41
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld meg megismerni! Lehet hogy a stílusát nem fogod megszeretni, akkor elmulik a vonzalom is, kb azonnal.

Lehet van esélyed, hogy ő is meg fog kedvelni...

2020. dec. 6. 23:42
 5/11 anonim ***** válasza:
Sehogy😟Ha nem látod többet, csak akkor van rá esély idővel.
2020. dec. 6. 23:43
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha ismernéd, fix, hogy nem lennél bele nyugi.
2020. dec. 6. 23:44
 7/11 A kérdező kommentje:
A tanárom volt, elég jól ismertem, ő is engem és szerintem tetszettem is neki. 9 év van köztünk. Amiatt plátói, mert van barátnője már lassan 3 éve. Az iskolát már befejeztem, az már nem lenne akadály. Távkapcsolatban él, és nyilván nem akarok rosszat a lánynak, nem rondítanék bele semmiképp. Csak elég rossz így, hogy nem tudom elfelejteni :(
2020. dec. 6. 23:54
 8/11 A kérdező kommentje:
Sulin kívül sokat beszélgettünk magánéleti dolgokról. Szinte mibdent tud rólam és ő is eléggé megnyílt nekem Szóval nem olyan tipikus tanár-diák kapcsolatom volt vele, inkább baráti.
2020. dec. 6. 23:58
 9/11 anonim ***** válasza:
61%
Nálunk egyetemen köztudott,hogy a 30+ tanárunk az évfolyamtársunkkal jár.:) de így,hogy már nem találkoztok,nincs sok remény.Szerintem próbáld elengedni,amikor úgy érzed készen állsz rá!Bár a leírásból nem merném kijelenteni,hogy nulla esély volt.Mind1 így alakult,fel a fejjel! Jönni fog a következő!:)
2020. dec. 7. 00:23
 10/11 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha tavkapcsolatban el, akkor valszeg elszedheted a lanytol... A kozelebbi punci midnig jobb.
2020. dec. 7. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!