Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért bizonygatja valaki hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bizonygatja valaki hogy már nem szeret?

Figyelt kérdés
Volt barátom folyamatosan azt bizonygatja nekem, hogy már nem szeret, hogy fogjam fel ennek vége és, hogy ő biztos abba, hogy semmi sem fog változni később? Annak ellenére, hogy én elfogadtam ezt csak leírom neki, hogy még szeretem, hiányzik és utána egyből jön ez a bizonygatás. Ezzel magának akarja bebizonyitani és magába beszélni hogy már biztos nem szeret? Vagy tényleg nem szeret már?
2020. dec. 6. 19:41
 1/4 anonim válasza:
100%
Nem, de mivel te mondogatod neki, hogy még mindig szereted, ő is mondogatja, hogy már nem.. próbáld meg elhinni neki.
2020. dec. 6. 20:02
 2/4 anonim ***** válasza:
82%
Sose szeretett, a férfiak nem tudnak olyat, nincs se lelkük, se érzelmeik, csak feláll nekik és meg akarnak dugni mindenkit, azt hazudják hogy szeretik és tetszik nekik aztán együtt kiröhögik a haverokkal.
2020. dec. 6. 20:39
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te nem tudod elfogadni, hogy már nem szeret.

Mit vársz, mit mondjon arra a mondatodra, hogy "Szeretlek, nagyon hiányzol"? Nyilván a saját érzéseit írja le, és próbál téged rádöbbenteni, hogy ne reménykedj, ő már elengedte a témát, és nem fog hitegetni semmivel, mert nem lesz közöttetek semmi.

2020. dec. 6. 23:09
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
azt akarja hogy bekenhagyd
2020. dec. 6. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!