Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan,aki végignézte exe új kapcsolatait a közösségi oldalakon ? Hogy éltétek meg ?
Figyelt kérdés
2020. dec. 5. 16:53
1/6 anonim válasza:
Kicsit fura érzés mással látni, de örülök a boldogságának, megérdemli. Ismerősök maradtunk, szóval látom miket rak ki. De mi jóban váltunk el, pedig majdnem 8 évig voltunk együtt. Új párommal is ismerősök, egy munka révén ismerkedtek meg. Ő is örül az én boldogságomnak.
2/6 anonim válasza:
Szerencsések vagytok mindketten. Legtöbbször nem így szokott végződni.
3/6 A kérdező kommentje:
Én ismerek olyat, aki alkoholista-dohányos lett és kirugatta magát az egyetemről az exe új kapcsolatát látva. Tényleg szerencsés kivétel az 1-esé.
2020. dec. 5. 17:50
4/6 anonim válasza:
Több exemnek is férje és gyereke van azóta, semmi negatív érzésem nincs emiatt.
5/6 anonim válasza:
Volt egy akiét nagyn rossz volt látni, mert nem voltam még túl rajta. Nem voltunk ismerősök FB-on, de nilvánosba rakta ki az új csajával a kapcsolati státuszt, nekem meg volt annyi eszem, hogy ránézzek a profilra. Leckének jó volt!
6/6 anonim válasza:
Nem volt még ebben részem és remélem még nem is lesz, mert még nem léptem túl.
Szerintem ő sincs még túl rajtam, szóval ha lenne is új kapcsolata, tiszteletben tartana és nem tenné közhírré, hogy tudjam.
Tudom, ez fura hozzáállás, de nálunk így lenne.
Mivel sok fájdalmat okozott nekem és végül miatta lett vége, én tehetetlen vagyok, szenvedtem/szenvedek, így biztos, hogy nem rúgna belém mégegyet. Lehet kapcsolatban lenni anélkül is, hogy egyből publikálnánk.
Nekünk sem volt sosem elárasztva a közösségi média az életünkkel, sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!