Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most az ilyenről mit gondoljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most az ilyenről mit gondoljak?

Figyelt kérdés

A barátom eltalálta hogy össze akar költözni velem. Én még egyetemista vagyok, nincs jövedelmem, ő pedig már dolgozik, és nettó 130 ezer Ft-os keres végzettség nélkül, valószínűleg ez ennyi is marad, mert ez olyan munkahely, ahol nem lehet előléptetést kapni. Mikor felhozta ezt az összeköltözést, akkor közöltem vele, hogy nekem nincs annyi pénzem (mivel még jövedelmem sincs, csak valamennyi ösztöndíjam), hogy albérletet tudjak saját pénzből fizetni, sem lakást nem tudok megvenni. Erre ő röhögve megkérdezte, hogy "de a szüleid besegítenek nem?"...Nem is az hogy majd ketten megpróbáljunk később annyi pénzt összerakni hogy kijöjjön egy lakás vagy albérlet, hanem egyből a szüleimmel szereztetné be. Még arra sem volt hajlandó pénzt költeni mikor szülinapom volt hogy adjon valamit, ha már én adtam neki. Nem tudom hogy én tévedek-e de a szememben ez marhára nem férfias viselkedés...

20/L

2020. dec. 5. 13:00
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja és szülinapomra azért nem adott semmit mert kevés pénze van és nem akart költeni, az autóját is hitelre vette
2020. dec. 5. 13:05
 2/5 A kérdező kommentje:
Viszont mikor mondom hogy szereznie kéne egy diplomát vagy szakmát amivel jobban fizető helyekre is be tudna kerülni, ahhoz persze nincs kedve
2020. dec. 5. 13:06
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyetemistaként miért érdekel egy végzettség nélküli ember. Aki már fiatalon ennyire motiválatlan, milyen lesz később?
2020. dec. 5. 13:20
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Sajat szemeddel latod, hogy milyen, megsem hiszel a szemednek. Akkor mi mit mondjunk? Az ilyenekkel osszejonni is kar, eleg keson szurtad ki, hogy ilyen, tanulj belole.
2020. dec. 5. 13:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Menekülj..
2020. dec. 5. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!